Hektisk helg och stolt mamma....

Publicerat: 2015-10-18 Kl: 17:27:54 | I kategori: Allmänt

Började med fredagen som var bästa Sofias födelsedag. 25 år har hon hunnit bli och mycket har hänt på 25 år.
Ridit så länge jag kan minnas inte speciellt gammal när hon satt på hästryggen första gången. På den tiden hade vi en Shetlands ponny som Maddes o Sofias farmor köpte hösten när Sofia föddes.
Ceasar hette han och var väl som många Shetlands ponnyer är mest = envis.
Matglad till max och körde jämt ner huvet för att äta istället för att arbeta. Det var lättare för barnen att köra honom i alla fall. Har härliga bilder där Madde kör och Sofia sitter på ryggen.
Nästa ponny var Polly en B ponny som inte heller den var någon superbarn ponny direkt man fick passa henne så att hon inte bet barnen. Nästa ponny var en super star men inte heller en super lätt ponny het som få och Madde tyckte inte om henne så det blev Sofias - Black Beauty hette hon och med henne blev det en hel del placeringar i hoppning fort gick det året stod rätt ut på Sofia när de drog runt på hoppbanorna.
Så fredagen var det kalas för Sofia.
De fortsatte sedan på lördagen upp till Stockholm för att fira vidare.
Lördagen tillbringades på tävlingsbanan Madde red på Vilsta med sina herrar Millet o Rangun. Det var nationell tävling och de red Georges.
Tyckte båda skötte sig bra men lite stolpe ut. Rangun såg fin ut men fick lite lågt betalt för den ritten och så drog det ner med några små missar ett byte och skrittpiruetterna. Domarna var inte helt eniga han är kanske lite svårbedömd.
Millet var asfin men när det var dags för skritten så gnäggade en häst och naturligtvis tappa Millet fokus och gnäggade hela skritten med div takt missar så sjukt synd för det drar ju ner på gångartsbetyget så det var ett antal % som rök där.
Han fick flera 8:or och hamnade första utanför placering så utan gnäggstörningen hade det blivit en riktigt fin placering. Kan ha varit Rangun som gnäggade det är nackdelen med att ha båda hästarna med......
Idag har de andra varit lediga jag fick i alla fall lite sovmorgon innan det var dags att upp och mocka och rida mina pärlor.
Var sjukt sugen på att rida ut på långtur men hade ingen som kunde ta den ena så det fick bli dressyr och det blev två bra pass.
Igår fick de i alla fall ut och galoppera och då red Jossan med på Melete när jag kom hem från tävlingen så härligt väder vi haft hela hösten.
Ann
 
Kommentarer
Postat av: kristybz1

Gay porn from collective networks
http://gayarab.erolove.in/?profile-antwan
free gay chat sites gay saunas gay cruise gay strip clubs chat room gay

2015-10-18 @ 17:51:45
URL: http://shemales.blogporn.in

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0