Fin höstdag!

Publicerat: 2015-10-11 Kl: 19:02:00 | I kategori: Allmänt

Såhär mysigt hade vi det idag på em!!
 
Fia & Jossan skulle rida ut så jag hängde med på Mille, Fia ville rida en längre runda så det blev "Runt Hista" en rätt lång tur - vet inte hur länge vi var ute då jag ej tittade på klockan varken före eller efter men säkert 1,5h var vi ute och mös i det fantastiska höstvädret! 
Det är dagar som dessa man verkligen älskar sin sysselsättning <3
 
Jag avslutade dagen med en kort tur på stubben med bästa "R". Tyvärr är marken på stubbåkern fortfarande väldigt mjuk efter regnet för flera veckor sedan, växtligheten behöver ju inte så mycket mer vatten inför vintern så blir lite djupt/tungt på många ställen. Trist för man skulle gärna ut och konditionsträna men vill inte riskera att de blir skadade pga för djupt/tungt/mjukt underlag eller tappskor - pappa stryper oss för tappskor!
 
Den delen som är längst bort mot granngården är dock helt okej och rider man i körspåren efter maskinerna  funkar det bra. 
Rangun fick gå ca 20min på skritten sedan ner en sväng, skritt förbi det dåliga partiet och sedan lugn galopp bort, lite skritt, vända lite passage, galopp och byten och så fullt ös i galopp i ca 200m =  LYCKLIG häst! o skritt hem igen :) 
 
Idag har jag även  lagat lunch och bakat till mammas kurs, Paj med mammas fina kantareller bland annat, samt en smarrig äppelsockerkaka! :D
 
Har även fått en serverad ponny  att rida - Ronjah - då min flitiga elev Ebba också fått oturen till sig att vara skadad/nyopererad så får hon inye rida på flera veckor stackarn. Ja som tyckte synd om min nos jag ändå gjort allt med fast jag borde ta det lugnt.. Vissa har det värre :/
Tack för bra service mamma Carina!
 
Kram Madde 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0