Fötter..

Publicerat: 2015-03-19 Kl: 22:19:29 | I kategori: Allmänt

Mina fötter är heelt slut :/ Lång dag och nu ikväll har de blivit överhettade i närmre fyra timmar! Hade alldeles för mycket kläder på mig vid mina lektioner, i tisdags blev jag så kalla så klädde mig ordentligt nu men det var tydligen varmare ikväll. Plus att det blir mer rörelse när man har hoppning.
Nästa vecka har mina torsdagsgrupper teori så idag har jag filmat dem (de som ville iaf) och så ska vi titta på det nästa vecka på teorín.
 
I övrigt har det varit en bra dag, jag red tre hästar på fm, Rocco, Melete (betydligt tamare idag) och Elton. Sedan gjorde jag iordning mitt bruna hjärta Rangun för avfärd mot Segersta efter en snabbt intagen lunch. Hästen var -blev- så himla fin idag!!! <3 Mads var på mig som en igel.. Tänk om han bodde närmre....
Han är så sjukt bra på att få mig att rida bra och att ta fram det bästa ur varje häst, min största lärdom idag "Släpp benen!!!!"
Måste sluta klämma med benen på min stackars fina häst. Det blev ett rätt långt och tufft pass för både mig och Rangun, är så himla nojjig att han inte ska hålla osv men han var så fin i benen nu innan han fick sina nattlindor innan jag gick in från stallet. Helt rena och kalla.
Planen var att han skulle åkt till Horseworkz nästa vecka mån-ons men tycker det blir för tufft att sedan åka till Segersta igen på torsdag så får skjuta på det lite till nu när jag inte har Mille att åka med.
 
Fina strumpan vid vår första vinst i MsvB :)
 
Imorgon blir det full rulle om något!
Jag har privatlektion för Anna/Werra kl.8 sedan rida så många jag hinner inna kl.11 då Ylva kommer med Debro. Efter lunch ska vi löshoppa och sedan har jag lektion igen kl.16 för en av våra ridskolelever.
Ska även fixa lördagkvällens efterätt på lunchen så den hinner stå till sig :D
 
Sov gott - det lär iaf jag göra!
 
Kram Madde
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0