Ännu en helg över....

Publicerat: 2015-08-30 Kl: 21:48:15 | I kategori: Allmänt

Solen skiner från klarblå himmel och jag njuter. Badat i poolen har jag hunnit med på em innan mina lektioner. Lördagen var det fullt ös men någon ridning hann jag inte med.
Klubben hade ju funktionärs kurs för privat ryttare och då det var svårt att få tag i en dressyrtränare så fick jag hoppa in på lördagen och Madde tog dressyrryttarna idag.
Sedan var Wilma Hellström här och hade hoppningen. Alla verkade nöjda och glada och Ledare i fokus gänget fixade men mat och övrig trivsel.
Idag har jag hunnit med mina damer som skötte sig utmärkt det var dressyr på programmet. Själv är min nacke lite sliten så det var vad jag orkade rida idag.
Imorgon hoppas jag att jag är på topp igen för det gäller att hinna med och rida igenom lite hästar innan vi åker till Italien....
Ska bli så kul och skönt hoppas att jag hinner läsa något och att mina nya glasögon hinner komma innan vi åker så att jag kan se ordentligt....
 
Jocke han tröskar för fullt varje dag och kväll och även vissa nätter.
 
Vi ska hinna med att fixa lite staket innan vi åker så att vi kan skifta hage på lektionshästarna de ska gå på vallen som vi tagit foder på.
 
Just nu är det mycket planeringsarbete framför oss också då vi måste planera alla aktiviteter som är på gång. Det gäller både höstaktiviteter men även jullovs läger och sommarens läger då det är många som är på och vill anmäla.
 
Samoa har ju kommit in på stall och Madde har jobbat med henne idag. Det är ju dags att börja träna henne och om några veckor är det dags för dräktighetsundersökning igen så att det går att foster och föl försäkra.
 
Fin bild på Pommes!
Ann
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0