Träning!

Publicerat: 2014-09-17 Kl: 22:00:49 | I kategori: Allmänt

Kanon-träning idag för Mads på Segersta med finaste Mille. Detaljer detaljer!!! Sån extrem precision krävs med dessa fantastiska djur och självfallet mer och mer exakt ju svårare och högre nivå man når. De där få (änsålänge) ögonblicken då man verkligen känner WOW tappar fokus en hundradels sekund och tappar det igen..
Mille var som vanligt sjöblöt efter passet men jag tror nästan att han idag slog tidigare rekord ;P Innan vi körde igång vårt pass fick jag även se Sivs fina Samoa som blivit så sjukt fin!!! Kul och måste varkligen kännas kanon för Siv som kämpat så :)
 
Vi fick även med oss en "hästskötare" och fikakorg i Dorthe som efter att igår läst här att vi skulle träna  hörde av sig till mamma och ville följa med - kul!! Tack för goda bullar och trevligt sällskap!
 
Segerstas ridhus..
 
För att hinna med allt så tog jag egen bil till Strängnäs för att kunna åka direkt till samma ställe jag var och hade lektion i lördags - intensivträning för tjejerna! Så jag hoppas Mille ändå fick kunglig behandling när han kom hem igen.
Innan träningen hann jag med tre hästar på fm. Rangun ut, Palmir & Aztor dressyr. Palmir var kanonfin - bästa hitills och han var nästan inte alls "jobbig" att rida idag. Man kan annars vara rätt slut men idag tuffade han på med bra egen motor bakifrån :D
 
Kram Madde
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0