Virus :/

Publicerat: 2014-10-01 Kl: 20:13:15 | I kategori: Allmänt

Min dator hemma har fått massa eländiga virus som ej verkar vilja försvinna :/ kan inte svara på mail men läsa dem går ok..
 
Dagen blev inte alls som tänkt.. Jag har visserligen försökt ta det så lugnt det går för mitt huvud känns inte på topp och jag är ganska trött/smått illamående på något vis. Joggade Rangun på morgonen och sedan en privatlektion för Malin & Dazy, hoppade Calima litet men då jag vet att jag verkligen inte får trilla av så red jag till en början som en kratta. Fin häst iaf!! Borde inte vara svårt att hitta en ny ryttare med ambitioner till henne. 
Efter lunch försökte jag ta det lugnt men finns ju alltid saker att roa sig med..
 
Privatlektion igen kl.16 och sedan skulle jag förbereda det sista med Hera innan spekulanten skulle komma, visade sig då att den eländiga hästen busat i hagen och skrapat sig på skenan bak :/ Öm, varm och lite svullen.. Skit!!! Nu fick hon jodopax-omslag över natten och så blir det kylskydd i omgångar sedan. Borde gå över på några dagar men där sprack även lördagens tävling med div 2 laget för hennes del känns det som. 
Jag har dock kommit på en reservplan så det löser sig nog med häst, hästar har vi ju en del, däremot måste den kunna gå LA stadigt. 
 
 
 
Så blev hemfärd tidigare än planerat idag, möttes av ett halv-kaos då Anders har börjat täcka hela hallen och alla ingångar inför badrumsrenoveringen som han kör igång imorgon. Ska bli så skönt när det är klart då är äntligen HELA lägenheten renoverad och tipp-topp!
 
Imorgon blir det fullspäckat schema då John Ricketts kommer på em för att hjälpa oss med några hästar, ska bli spännande och förhoppningsvis mycket lärorikt. Sedan har jag ju en hög med lektioner på kvällen.
 
Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0