Vilken dag..

Publicerat: 2014-04-08 Kl: 22:37:18 | I kategori: Allmänt

Lite kul att Fia frågar mig om hur man laddar upp en film här! Jag är ju inget teknikproffs direkt - nu har jag iaf lagt upp filmen på Siri så det är lite smidigare att se den :)
 
Dagen började med hoppträning - gick VÄLDIGT bra med båda hästarna. Magic var grym faktiskt :) Superkul och en mkt bra övning - stärkande för honom.
Demeter gick också som en klocka - galet schysst häst, hon hoppar allt i alla lägen. Red verkligen som en kratta mot ett rätt stort hinder (för mig är 1.10m rätt högt) men hon bara klipper det som om hon vore världens bästa läromästare på 18 bast eller nått sånt.
 
På em hoppade jag Hera samma bana - gick helt ok men saknade mycket av den fina egna bjudningen jag hade på utebanan i fredags. Hon hoppade dock både vattenmatta, den stora vita grinden och "stjärtlapps-hindret" :)
Lilla Melete hoppade Fia och hon tyckte först att grinden var mkt läbbig. Rocco gick kanon (med Fia i sadeln) mycket avspänd trotts att det var rät rörigt i ridhuset.
Vi har även haft besök av Sadeldoktorn Jimmy på em så jag ska tydligen få prova en ny dressyrsadel imorgon. Jag var tvungen att åka iväg i superfart innan vi ens hunnit börja med våra hästar då jag hade en tid hos en fotspecialist i Eskilstuna 17'30, blev bara 10min sen :)
Så om ett par veckor ska jag dit igen för att hämta ut mina nya sulor till mina små fötter! Blir då även ett antal tusenlappar fattigare men det är guld värt att ha dessa ilägg och nu har jag även flyttat över dem i dressyrstövlarna varje dag och tycker det är en del skillnad. Blir intressant att se hur de nya känns, mina gamla har sjukt många är på nacken ca 10-12år gissar jag på.
 
 
Mina stora kille fick vilodag på skrittbandet idag..
 
Imorgon blir det full rulle hela dagen, startar med en privatlektion innan jag sedan ska rida så många jag hinner innan vi drar mot Segersta strax efter 12.
 
Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0