Mer tävlingsresultat för söndagen

Publicerat: 2013-09-22 Kl: 22:25:19 | I kategori: Allmänt

Hejsan,
 
Idag har det hoppats KM här på ridskolan då jag ej var så delaktig såg bara några få ritter så är jag lite dålig på resultaten.
Leif Medin var i alla fall här och byggde banan + var domare + stildomare. KM:et avgörs ju i stilbedömning.
 
Lektionsryttare junior så vann Emma Byman på Jolita och 2:a blev Sara Myrbäck på Ronjah osäker på 3:a ber om ursäkt för det bättre att ej skriva något då.
Privatryttare ponny vann Isabell Carlström på Novio där vet jag ej heller de övriga men jag såg Isabells ritt och man kan lugnt säga att hon red för seger vilken omhoppning!
Privatryttare seniorer så vann Sofia på Pommes och Christina Crafoord kom 2:a på "min" Jaqueline första gången hon red henne och Erika Torrång på Paul kom 3:a.
GRATTIS alla duktiga ryttare!
 
Själv skulle jag tävlat i Strängnäs dressyr men kan lugnt säga att efter de senaste veckornas händelser så kändes det inte så viktigt för egen del. Ska man tävla så ska man verkligen ha lust och den saknas just nu.
Madde tyckte det var onödigt att inte rida på platsen så hon red då min häst Demeter med den äran en fin 4:e plats med 67,714 % Hon tävlade också Rangun i MSVB:4 och där blev det en fin 3:e plats på 65,543 % det var verkligen tätt i toppen...Madde var flitig och var även där på morgonen och red vår 4 åring Bell´s Thaleia hon red där ihop 63,167% och var strax utanför placering.
Så det har varit en bra tävlingshelg.
God natt
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0