Inte lika effektivt idag...

Publicerat: 2013-10-10 Kl: 18:27:11 | I kategori: Allmänt

Idag så har det inte hänt lika mycket. Madde har klippt Grappan o Jolita vilket var välbehövligt. De satte verkligen ordentlig vinterpäls direkt när det blev kallt. Sedan har det varit jobbigt för dem nu när värmen kom tillbaka.
Nu så är de fina i alla fall.
Det tar ju sin lilla tid bara men måste ändå göras. Har töm kört fina Hera idag igen men imorgon blir det nog ridning.
Demeter fick jogga lite och skritta ut en sväng efteråt.
Den fantastiska mannen har rymt sin kos och lämnat oss åt vårt öde. Nej SÅ FARLIGT ÄR DET INTE men Sofia var rätt uppgiven på em när han precis lämnat gården och hon skulle rida sin fina häst så hade han vridit till sin sko. Tur att både Madde o Sofia är proffs på tappskor så det fixade hon galant men visst är det typiskt.
 
Jocke ska åka båt med företaget han tröskar åt på höstarna. Han gör ju det mesta min man en riktig mångsysslare kan man säga men det är väl de flesta "bönder" fast min bonde kan nog lite mera: sko hästar, bygga hus, bygga ridhus, anlägga bra ridbanor (många elitryttare som bett om råd till egna banor), fixa skadade hästar, expert på sårvård, duktig på att se hältor, laga maskiner (tvätt/diskmaskiner) , jaga så vi får bra mat, laga mat, hjälpa andra (en riktig medmänniska) + allt som rör lantbruk.
En vanlig fråga: Jocke kan du komma?
 
Har insett att våra barn också börjat att bli riktiga mångsysslare vilket behövs när man bor på landet då behöver man kunna klara sig själv.
 
Men vi klarar nog oss ett dygn utan Jocke
.
Ska snart ut och ha mina kvällslektioner det är dressyr ikväll. Först min nybörjargrupp som inte är så mkt nybörjare längre men det har en tendens till att hänga kvar namnet tills det startar en ny grupp med nybörjare.
 
En gammal bild på finaste hästen oj vad jag saknar att träna honom men hoppas att jag snart kan börja med lite motionsridning så han får stimulans.
Ann
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0