Great training today!

Publicerat: 2013-10-30 Kl: 21:37:58 | I kategori: Allmänt

Trotts en stressad upp-och nedvänd morgon/fm blev det ändå en hyfsat bra dag till slut! (även  om jag inte han till gymmet idag heller) :/
 
Mamma fick den stora äran att tömköra Magic på morgonen då vi har stött på problem sedan några dagar tillbaks.. När mamma tömkörde insåg jag till min förskräckelse att jag tror att han har tränats för att göra "konster" såsåom t.ex levad för det ser verkligen ut så när man sätter lite mer press och kräver att han verkligen ska spåra och ställa igenom. Han laddar/samlar sig extremt och mer än vad han är stark för och sedan får han som panik och skjuter som en kanon uppåt - framåt. Inte helt lätt att ta igenom ovanpå om man säger så :/ Men oooh så fin han är när han går! Vilken fin häst och jag tror han kommer bli galet bra såsmåningom :D
 
 
Dålig bild på läckerbiten för ca 2 månader sedan..
 
Äventyrslägret hade vi mellan 10-12, mamma fick ta de som ville hoppa och jag gick på en mysig skogstur med de andra.
Sedan full sprutt med att få in Rocco och Demeter i transporten (fia hade hjälpt mamma med hennes lortgris som tur var) Iväg mot Segersta och intag av lunch i bilen.. Träningen gick bra men han är inte lätt inte.. men blev bra och jag får så mycket bra hjälp :)
På söndag har jag tänkt delta i KM i MsvC på honom och sedan blir det träning för hela slanten till nästa säsong! Ska boka in en vet.check under vintern också.
Rangun fick sig ett dressyrpass när vi kom hem igen så det blev en ganska lång dag.
 
Kram Madde
 
Kommentarer
Postat av: Anonym

levad är ingen konst det är dressyr ur den högre klassiska skolan & är den högsta formen av samling. kul med en så välutbildad häst.

2013-11-02 @ 11:13:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0