Första dagen till ändå!

Publicerat: 2013-10-21 Kl: 20:24:22 | I kategori: Allmänt

 
Idag har vi haft mycket föreläsningar om avel! Väldigt intressant och man blir ju nästan lite sugen på att börja avla igen (Mamma läs INTE)
På em hade vi genomgångar av bland annat exteriör och kul när man kan jämnföra med mina egna hästar, insåg ju ganska snabbt en hel del mindre bra egenskaper hos Rangun men det var väl ingen nyhet :P På slutet visades en bild på en riktigt ful skimmel med de flesta exteriöra fel en häst kan ha - min första tanke -Elton- när jag såg hästens rygg då han liknar den. Dock var det väl egentligen det enda som stämde in med just den hästen & så färgen då förstås ;P
 
Imorgon blir det mer studier på riktiga hästar då vi ska spendera en hel del tid i ridhus. Vädret har iaf varit ganska piss hela dagen, varierat mellan dugg och ösregn så jag är glad att jag fått vara inomhus iaf. Har sån himla tur att jag kan samåka till och från Flyinge med två tjejer från Skövde som bor hos någon bara ett par gator bort. Kunde ju inte bli mer perfekt!
 
Nu sitter jag och jobbar på det sista med KM propositionen vi ska ha KM 3 November så började brinna i knutarna! Bör komma upp på hemsidan imorgon och sedan även anslag i stallet så håll utkik!
 
Kram Madde
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0