Behövs inte mycket för att humöret skall bli på topp!

Publicerat: 2013-10-29 Kl: 22:57:05 | I kategori: Allmänt

Idag har jag ridit Hera efter en ca 2 mån vila. Hon har ju haft problem med en hov pga av hovspricka som kommit sig av att det kommit in grus i lamellranden innan hon skoddes detta har hon varit påverkad av stundtals så mäster Jocke har skott henne med en sko bak o fram så att det inte blir tryck i tån och det har gett strålande resultat.
 
Vi har ju haft en sådan otur men olika skador så när jag började sätta igång henne igen (med tömkörning) så fick ett sår och var tjock i benet så då fick hon vara ett tag till. Men idag så var det dags att rida och hon kändes riktigt fin. Så kul!
 
Sofia red samtidigt på Calima så skönt att kunna sätta igång henne igen efter sparkskadan hon har som tur var aldrig varit halt av den men såret var ju djupt och hon var tvungen att sövas för att göra rent såret.
 
I morse så blev det en skogstur på Demeter så härligt att komma ut i skogen sista gångerna har vi ju hållt oss på vägarna pga av älgjakt men idag var det lugnt i skogen.
 
På eftermiddagen så var det dags för alla super gulliga ryttare från Äventyrs lägret. Det gick så bra och hästarna är fantastiska med barnen/ungdomarna.
 
Avslutat dagen med privatlektion och vanliga kvällslektioner, Vilka gick bra har så många duktiga elever så det är så kul. Fick även en fantastisk tårt bit då en elev ramlade av igår och hade med sig en hembakad tårta - maräng och färska jordgubbar med dajmbitar o grädde länge sedan jag åt en så god tårta.....
Imorgon blir det fullt ös värre än vanligt för vi ska fixa stallet ha Äventyrsläger och vara på Segersta kl 14 så hem och ha kvälls lektioner.
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0