Sakta framåt

Publicerat: 2013-06-11 Kl: 23:40:45 | I kategori: Allmänt

Ja lite bättre mår jag idag. Men sjukt trött efter 11 tim arbetsdag. Har varit försiktig med ridningen så det fick bli bara en häst idag- Demeter. Vi red på utebanan och äntligen tror jag att hon blivit lite tam. Red inte så länge men det jobbet vi gjorde hos Pether i torsdags satt kvar. Vi jobbade i princip bara med galoppen och då med att få henne bärigare och ej för snabb. Hon blir ju lätt lite het.
Haft några privatlektioner idag förutom mina fantastiska tisdagselever. Idag önskade de hoppning vilket jag inte säger nej till. Både hästar och ryttare skötte sig bra. Har börjat röja med röjsågen idag inför sommarshowen på lördag så det är snyggt och fint då. Finns det något som växer så fort som bränn nässlor?
På em så hjälpte jag Jocke att sätta stolp på ny mark inte så jobbigt som det låter då han trycker dem med lastarn det jobbigaste var nog att sätta ner stolparna samtidigt som jag hade Ross i koppel som var mer intresserad av att dra.
Vår fantatsiska Gent är skadad han har blivit sparkad och igår var han ok det var väl nygjort men idag var han halt och varm och svullen. Hoppas att det snart går över. Han är ganska sårkänslig faktiskt. Det är som tur var bara muskelskada.
Imorgon hoppas jag att jag kan rida i alla fall två hästar........sedan är det privatlektion imorgon också har ganska många just nu. Förutom mina vanlig elever så kommer det ett gäng från Ängshyddans förskola och rider lektion på kvällen ett resultat av förskolans dag när alla fick prova att rida så blev ganska många sugna på att rida igen. Mycket kul så det ser jag fram emot.
Nu väntar kudden
God natt
Ann
 
Kommentarer
Postat av: Anonym

Fina lilla Gent!/ Han är en sån jättefin ponny- nu får han krya på sig.// Carina O

2013-06-12 @ 00:13:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0