En helt vanlig onsdag.....

Publicerat: 2013-06-19 Kl: 23:31:53 | I kategori: Allmänt

 
Nej inte riktigt. Men här är aldrig dagarna vanliga. Idag startade jag upp med en tur i skogen på Demeter madde var med på Rocco o Sofia på Pommes. Det var väl helt ok- Demeter kunde ju skött sig lite bättre men nu när ridskolan slutar så ska jag försöka att rida ut mkt mera och längre men det är svårt att hinna när man skall göra allt det andra.
Hon blir ju ganska tittig och det känns som när man ridit en timme så är hon avspänd.
Det fick bli ett dressyrpass på Hera. Jag trivs verkligen med den hästen. Även hon testar sin matte men oj vad nöjd man är när hon aldrig vinner utan bara blir finare och finare. Tror på henne även om hon fått några "öknamn" Madde kallar henne för pansarkryssaren.....Jocke fettklumpen. Jag kallar henne finaste...när hon går bra så har jag en superkänsla i ridningen ungefär som när en handske sitter som gjuten.
Där finns det dock mkt att jobba med ute i skogen.....
Snabblunch idag för att sedan slänga sig ut till avslutning med alla gulliga ungdomar från Äventyrslägret. Alla är så speciella och roligast är faktiskt att vara med dem i stallet. Prata med dem och se hur de håller på med hästarna. Gosar med dem och njuter. De är verkligen spontana.
På måndag kommer ett nytt gäng!
Eftermiddagen så hann jag med Magic o sen var det dags för kvällslektionerna. Det är ju sista veckan och alltid blandat: skönt med ledighet men ändå tråkigt. Har fått fina presenter bla ett armband egenhändigt gjort av en elev så det har jag på mig just nu!
Bästa matprodukten ever: buljong på burk utan massa kemiska tillsatser, vin, rosor choklad.
TACK ALLA GULLIGA ELEVER!!!!
Kvällen avslutades med ett litet nätt telefonmöte på ca 2 timmar.......
Men bra grejer blev avhandlade sitter ju med i tävlingskommitten i distriktet så håll utkik på Sörmlands hemsida. Det blir två häftiga projekt till hösten en breddsatsning för ryttare med häst på Strömsholm och sedan ett talangprojekt där det är totalt 3 träningshelger under kommande säsong. Endast 10 ryttare tas ut från Västmanland och Södermanland. Det blir ridprov och det gäller för dig som är mellan 15-25 år.
I båda projekten ingår ju olika föreläsningar också.
Ev nya hästar på gång in närmaste tiden....så följ bloggen. Mer info kommer om dessa när allt är klart.
 
Måste ju även nämna att gårdagen så var det säsongens sista Erik Berggren träning. Det gick så bra och vi hoppade en klurig bana som innebar många ovanliga vägar. Båda "mina" hästar gick super och Jacqueline var "magisk" igen trots att jag denna gång ej hoppat sedan förra träningen (14 dagar).
Så roligt går ej att beskriva jag hoppade ju mkt som ung men så skadade jag mig allvarligt för 14¨år sedan (när jag hoppade) det känns som en seger över sig själv att hittat tillbaks till hoppningen.
God natt
Ann
Det blev ju nu repris på bilder den första lyckades ju bli på Madde Visst ser hästarna lyckliga ut?
Kommentarer
Postat av: Anonym

Härligt Ann, ja Jacqueline har en förmåga att skapa magi i hoppningen. Säg pro ibland i omhoppningarna så kommer snart de blå-gula rosetterna :)
Lycka till, kul att följa er i bloggen. Mail

2013-06-26 @ 13:19:22
Postat av: Ann

Bra tips hon blir ju sjukt taggad i omhoppningen sist höll jag ju på att åka av i en sväng :)så rolig häst jag är ju tävlingsmänniska och har ju svårt att inte satsa

2013-06-27 @ 23:42:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0