Jaha snart fulltaliga nedräkningen har startat

Publicerat: 2013-01-31 Kl: 22:11:50 | I kategori: Allmänt

Hejsan,
Ja då har Madde o Anders bara en soldag kvar just nu ligger de och sover som bäst misstänker jag, Thailand ligger ju 6 timmar före oss.
Idag har det rullat på som vanligt här på gården.
Jag red Demeter på fm ridhuset förstås just nu är det ju inte så kul med all is. Hon skötte sig bra som vanligt faktiskt så kul är det men man måste ha lite feeling annars så kommer det röda håret fram min favorit övning just nu 20 m volt övergångar trav - galopp- trav bra övning för taimingen samtidigt som man måste hålla reda på böjning/spåra/eftergift. De blir så fina av det.
Sedan så arbetar vi just nu mycket med skänkelvikningar då hon har mkt svårare undan vänster skänkel mest för att det är svårare att få en riktigt bra eftergift i yttertygeln men det tar sig......
Tidig lunch idag hjälpte Charlotte en stund med mästerhopparen Jaqueline /fast då i dressyr. Skulle rida lite själv först men det gick sisådär idag. Inte helt lätt är hon också då ett fuxsto med humör. Tror dock att hon nog hade lite träningsvärk eftersom hon gått så bra många pass med Charlotte i veckan. Även om Charlotte inte alla ggr varit nöjd.
Men men ju bättre än häst går desto högre sätter man ribban. Hon verkar nöjd och glad i alla fall. Har pussat och klappat på henne i kväll.
Ja efter det något svettiga passet så fick de båda stona Thaleia o Hera ett pass i ridhuset. Sedan var det faktiskt en ledig stund några timmar på em. Min heliga stund som fått stå tillbaka ganska länge.
Avslutat kvällen med först en privatlektion och därefter vanlig lektion.
Ebba red Ronjah och vi tränade inför nästa tävlingsstart 16 mars då Ebba ska rida LA:1 på Ronjah. Kul med fina lektionshästar! Det gick mkt bra och de kommer ha gott om tid på sig att träna in svårigheterna som finns i programmet för Ronjahs del är det nog upptagningen från skritt.....
Imorgon ska jag ta ledigt på em för att besöka en mkt kär vän på Ekerö som lärt mig det mesta inom hästaveln + att hon är "mamma" till Arro Bell. Hennes "fel" att jag startade med aveln köpte mitt första avelssto av henne Bewitch som var dräktig med Troll 660 (som jag sedan köpte av henne) samt en hel hög andra hästar som jag köpt av henne. Även Simsalabim också hingst!
Finaste Limit med Sofia ......vilken häst
 
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0