Ledig söndag

Publicerat: 2013-02-17 Kl: 19:31:22 | I kategori: Allmänt

för att idag har jag kunnat sova hur länga jag vill :) Skönt! Även om man ända vaknar rätt tidigt då kroppen blir inställd på det.. Gårdagskvällen spenderades med många vänner då vi skulle fira Anders som ju fyllt år i veckan. Idag kom mamma,pappa, syster, mormor och samt en drös med hundar såklart! Vi bjöd på lasagne (testade ett nytt recept med bland annat färskost) och till efterrätt vaniljpanacotta med färska jordgubbar i :)
 
Sov ju på Ekelund till igår så jag var ute i stallet tidigt för att hinna med allt.. Tömkörde Rangun, red Thaleia en stund i mammas grupp på fm då hon behöver träna på att gå med många andra hästar och hon var mkt duktig, Rocco fick gå ut en kort sväng, lektion för Ebba, mockning och så planeringsmöte med TK. Ringde Mads på vägen hem för lite update och frågor då klubben ska föröska ha lite clinics under året så vore det kul att få ut honom nån dag. Han var just på väg hem ifrån årets första tävling med flera placeringar på Strömsholm och i veckan åker väl typ halva Segersta till Frankrike för träning/tävling och som Maria sa "semester".. Härliga hästfolk!
 
Fick lite råd om Rocco och så ska jag kika på en dag då de kommer hem igen som jag kan komma över med hästarna. Då tänker jag sno med mig Millemannen och så Rocco och Rangun såklart, Mads har ju bara sett Rangun lite kort vid tävling förut och Mille vet jag inte om han sett alls.
 
Imorgon drar snabbt en ny vecka igång (blir nog lite tomt i ridgrupperna då många är iväg på sportlovet denna vecka) Mamma har kontaktat Pether så har vi tur kanske vi kan få komma över och träna lite med ett par hästar, sedan har vi hemma-tävling på söndag där jag ska rida flera hästar.
 
Trevlig söndagkväll allesammans!
 
Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0