Laddad!

Publicerat: 2013-02-06 Kl: 22:53:02 | I kategori: Allmänt

Ja nu är det kväll igen och ytterligare en dag till ända idag har  jag mått bättre så jag har nog ridit lite för mkt för nu är jag trött.
Red en stund i morse på Demeter blev ju ingen ridning igår......och imorgon är det ju kursdags på Strömsholm och jag ska ha med mig den lilla rödhåriga damen.
Hoppas hon sköter sig hon behöver verkligen komma ut och ridas på andra ställen så att hon slappnar av bättre och inte hittar på en massa dumheter.
Vi hade ju bestämt att ha hoppdag idag men Madde var ju inte här på dagen så allt tog lite längre tid.
Jag hoppade bästa Bosson men insåg efter det att jag skulle spara på "krutet" till kvällen så jag hjälpte Sofia lite istället hon hoppade Pommes, Thaleia, Millet och Hera.
Unghästarna var så duktiga Thaleia var klockren hon verkligen älskar att hoppa! Hera var också mkt duktig men ligger lite efter just nu i ridningen men det beror på att hon är större och har inte hoppat lika mycket. Thaleia är så himla snabb och välbalanserad i galoppen medans Hera måste få igång galoppen lite till däremot kom hon förvånansvärt för det mesta på riktigt bra på alla hinder.
Kvällen avslutades med teori som gick ut på att vi hade 5 hästar i ridhuset (Ronjah, Uranos, Jolita, Tuareg, Grappan) jag red och visade form-grundridning etc sedan så fick de som ville sitta upp på hästarna och prova.
Nu är det sovdags!
Godnatt
Ann
Jag o Bosson på första hopptävlingen för snart 2 år sedan
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0