:/

Publicerat: 2013-02-06 Kl: 09:19:41 | I kategori: Allmänt

Smärta :( Äntligen börjar det släppa.. Har (troligtvis pga min ihållande förskylning) åkt på en böld/knöl som gjort så fruktansvärt ont.. Men nu så har den gett vika och jag ska till vårdcentralen i em, var till och med på akuten igårkväll men där var det sjukt mkt folk (som vanligt) så de rådde mig till ipren och vårdcentral för att inte behöva sitta där heela natten.. TUR!
 
Ska ju starta upp Grönt kort kursen i em/kväll också så efter läkarbesök blir det till att fixa allt inför detta, hoppas jag har hunnit få några böcker till det också. Annars får jag improvisera och köra lite delar som egentligen ska tas längre fram i kursen :) Är lite småbökigt att få tag på böcker då det är flera olika och beställs ifrån två olika ställen. Idrottsbokhandeln och Ridsportsförbundets shop. I "Shopen" hade jag dessutom glömt mitt lösen och de hade probelm med att skicka ut nya så jag lyckades få beställa via mail :) Tur igen..
 
Vackra Mille vid tävling för några år sedan..
 
Tömkörde Rocco igår, han brukar vara skvatt galen vid longering/tömkörning så jag undviker det i högsta grad men har nu inte så mycket att välja på :/ Han var supersnäll, inga hyss, och sjukt FIN! Superkul och så bra att veta att det faktiskt funkar nu så jag kan tömköra nån gång i veckan för det är mycket nyttig och bra träning OM det görs på rätt sätt vill säga..
Det är en konst att tömköra och krävs många timmars träning, precis som allt annat, innan man ens kan och för att sedan bli duktig och kunna få ut något av det så krävs det såklart ytterligare timmar. Jag har ju sån tur att ha mamma som är kanonduktig på att jobba hästarna i tömmen, vilket för visso också gjort att jag "fuskat" lite och låtit henne göra det ofta istället för att träna själv.
Tömkörde även Jolita på em då hon varit lite oriden/orastad på sista tiden och eftersom jag inte kunde rida så blev det tömmar. kanonfin i traven men blev extremt spänd i galoppen till att börja med tog säkert en 10 övergångar innan hon började slappna av och jobba med ryggen. Kan säga att hon blev ganska svettig också, det blev till att svampa av henne och så på med fleacetäcke.
 
Ange & Jolita för några år sedan (hon har blivit bra mycket ljusare sedan detta togs)
 
Måste säga att jag tog mig i kragen och städade sadelkammaren i vårt stall igår, den är ju på tok för liten för oss och alla grejjer så den ser ut som ett bombnedslag på ett kick :/ Den hade på sin höjd varit lagom med plats åt två kanske tre hästars utrustning. Vi har fem hästar i det stallet plus att det är utrustning, mängder med träns, till alla unghästar också.
 
Lilla Thaleia nu fyra år innan ett träningspass för några veckor sedan :)
 
Kram Madde
Kommentarer
Postat av: Anonym

Böld det gör ont!! Men vi kunde ha storknat: jag har både rund och spetsig skalpell hi hi!
Kram Carina

Svar: Nä fy! Usch!! Madde
Ekelund

2013-02-06 @ 16:12:13
Postat av: Anonym

Ha ha menar storrondat!!!

2013-02-06 @ 16:12:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0