Soon we are four again!

Publicerat: 2013-12-09 Kl: 21:59:41 | I kategori: Allmänt

Snart åker de mot flygplatsen och hem till Sverige igen! Kallt som sjutton just nu men imorgon skulle det tydligen vara plusgrader igen :/ galet väder. Kommer bli halt! eller halare kanske jag ska säga, idag höll syster på att hamna under en häst vid intag då den ej var broddad och gick omkull :S
Hade ju vart snyggt med en passande fraktur eller annat elände.. Tur i oturen! Idag har jag inte hunnit med att rida alls :( Försov mig imorse då skitmobilen inte ringde, och syster trodde att jag kanske tänkt ta lite sovmorgon när det inte lös uppe i stora huset (sov på Ekelund) så hon ringde inte fören 07'04. Tokiga unge!
Det blev 1h plogning då det fallit en del snö, utsläpp av hästar och sedan harva ridhuset då jag aldrig blev av med hinderna i tid i fredags  för detta.
Hade hoppats hinna med att promendera Rangun eller longera Rocco innan lunch men stallet tog sådan tid och så ska det ju fixas med att ställas fram massa nya silagebalar och det är ofta en del dåligt att sortera/ta bort på rundbalarna vi kör med i utestallet. Så ska plasten tas om hand och paketeras så den tar lite plats osv..
Tiden bara rinner iväg..
 
Han iaf ta Rangun och Rocco på em men det var också allt förutom intag av hästar och ställa en del på Horse-Trainern osv innan min lektion kl.17-18. Märktes stor skillnad att vara en person kort idag jämnfört med förra veckan då vi hade en tjej som provjobbade. Så jag har insett att det verkligen behövs mer folk om vi ska hinna med alla måsten!
 
Kram Madde
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0