Halt!

Publicerat: 2013-04-19 Kl: 20:53:28 | I kategori: Allmänt

Idag har jag fått hjälp av mamma med båda mina hästar :) Rocco var mkt fin och skötte sig bra, tills jag skulle göra ett byte - Nina har gapat på mig att jag är för långsam och gör för lite så nu tänkte jag att jag verkligen skulle RIDA. Rid rid rid tänkte jag hela vägen fram - satt om och petade på honom med spöt - vips var hästen iväg o bock och krumsprång! Haha.. Han känns iaf riktigt fin och vi är på god väg framåt, igår pratade jag i telefon med Mads och han bad mig hälsa min vilde - undrar om Roccan blev glad :P Mads = jobb för honom - visserligen älskar han att arbeta och det verkligen lyser om honom när han arbetar och han får massa beröm när han gör rätt.
 
Med Rangun gick det också bra, dock lite strul med halterna :/ Halt är ngot av vårt paradnummer tidigare men nu envisas han med att ställa sig i ett "V" med höger fram och höger bak.. Det är lätt att man glömmer bort en så simpel sak som halten men helt ärligt så har jag missat många dyrbara po'ng på just halterna vid de två starter vi hunnit med i år. Eftersom man också börjar vaje program med just halt/hälsning så är det alltid en fördel att få högt på första bedömningsgruppen.
 
Elton fick ut och galoppera en sväng på den nysladdade grusvägen på em/kväll tillsammans med Ebba & Gordon som imorgon ska iväg och tävla!
 
Red också ut på två hästar på morgonen - Melete & Hera. Duktiga och nöjda över att slippa gå i ridhuset. Läste nyss i senaste Ridsport om vikten av varierad träning och på olika underlag för att hålla hästen frisk och välmådende. Ingen direkt nyhet men det är alltför många hästar som "rids ihjäl" på samma bana vecka efter vecka.
 
Nu ska jag vara lite social med min sambo - ÄNTLIGEN är renoveringen klar och imorgon ska alla möbler bäras upp från garaget in i vardagsrummet igen :)
 

Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0