Man undrar ju..

Publicerat: 2012-09-26 Kl: 21:57:47 | I kategori: Allmänt

Har just kollat på 5:ans nya program "Nybyggarna" - det var nära till tårarna på slutet.. Så hemskt att se och höra om hur en tjej fastnat i droger som 13åring och varit hemlös sedan dess. För mig är det helt ofattbart hur man kan låta sitt barn glida ifrån en och till och med stöta bort dem ur familjen. Sorgligt men sant och det händer fler än vad man tror, kan man inte ta hand om och skydda ett barn borde man inte få skaffa ett - barnet kan ju inte veta och förstår ju inte inte fören det är försent.
FY för droger och annan skit som drabbar oskyldiga unga som inte vet bättre! Man får sig verkligen en tankeställare..
 
Tog med mammas dator hem ikväll för att jag skulle komma igång med den nya hemsidan - ja ni läste rätt - känns som det var nyss jag byggde den vi har :/ Nu är har tydligen Visma kommit på att de ska byta (vad det nu heter) så jag måste bygga en helt ny - hoppas på att jag kan kopiera över det mesta från den gamla. Jag har dock bara tillgång till den gamla sidan till 15 oktober efter det kommer jag inte in och kan göra uppdateringar så vore ju bra om jag kunde få igång den nya till dess så det inte står ouppdaterat! :/ Hejja hejja!
 
(Google)
Kanske slutar det såhär.. :/
 
Fick en härlig kommentar på gårdagens inlägg:
 

Åå va roligt och läsa! Söta lilla Elton :) med hjärta av guld! Fin han är i kroppen, Jaja lite rund om magen men så fint musklad! Kram

- Hjärta av guld passar honom bra :) Ja han börjar bli fin, bilden är ifrån början av augusti så han är betydligt mindre om magen nu - även om den fortfarande är ngt för stor! Planen är att han ska debutera LA nästa helg!
 
 
Idag har det iaf varit sjukt pissigt väder till största delen av dagen och mamma åkte på kurs tidigt imorse o kommer inte hem fören imorgon em/kväll. Jag red Rocco i ridhuset - vi körde på den gröna outfitten igen och Fia tog några bilder när jag ridit klart innan jag hoppade av :P Men de får ni kanske se imorgon -  mkt bök när jag inte har en egen dator längre.
Rangun longerades och ja o Fia tog en kortare tur ut på Poseidon & Demeter som såklart lyckades dra av sig en sko - trotts att vi skrittade! Pappa blev sjukt nöjd - INTE.. Men det var super lerigt på ett par ställen så där sögs den troligtvis fast i leran. Så trist med detta blöta väder för det finns ju inget bättre än att flyga fram över stubbåkrarna såhär års - går icke i år! Om man inte vill att hästen ska komma hem utan skor och med senskador eller så då.
 
Såhär vill man ju kunna komma ut och "lufta" hästarna! Detta är skolhästar med vår gymnasieklass för några år sedan. Först går Wega (såld), Jolita, Athos & Nibson "Nisse" (Trapalanda).
 
Nu måste jag får något gjort innan jag stupar i säng!
 
Kram Madde
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0