En hel helg med massa hästar och ingen ridning!

Publicerat: 2012-09-30 Kl: 21:40:35 | I kategori: Allmänt

Jag har då inte haft ledigt men hållt mig i skinnet när det gäller ridningen. Har ju som sagt var varit riktigt dålig och brukar vara dålig på att låta bli att träna hästarna för de måste ju ridas....
Men denna gång har jag ej ridit sedan Erikhoppningen i tisdags. Men jag tror att det gjort skillnad för det känns bättre i halsen. Imorgon så är det bara att vara på det igen.
Arro Bell är ju nyskodd och fin så han står först på tur.
Programridning för Gunilla Åkerman på sen em med Demeter och Thaleia får väl också ett pass men då vill jag rida ut hoppas Madde följer med.
Hjälp ridklubben att vinna ridborgarmärkestävlingen!
Idag var sista dagen för etapp 4 vinnaren får en clinic med Elisabeth Lundholm ska bli spännande att se hur vi ligger till.
Sista dagen är sedan 15 november. Idag var det 9 nya märken tagna och sålda mitt weekend tog förstås. Sedan är det många ridgrupper som inte tagit ännu. Om du är intresserad att hjälpa klubben + att få det fina 100 årsmärket (kostar bara 40 kr) så hör av dig.
Första pris är en hinderpark för 30.000 kr!
Nu måste jag förbereda teoripassen inför morgondagen det är hästen matsmältning o foder lära som gäller på måndagen och även när onsdagens teoripass går.
Det får bli en drömma sig bort bild.......
Godnatt
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0