F*n då.. :/

Publicerat: 2012-11-26 Kl: 21:50:43 | I kategori: Allmänt

Vill inte svära men vad gör man när tekniken ideligen sviker? Igår strulade internet igen men jag publicerade mitt låånga inlägg - trodde jag iaf. Imorse var det inte där och på lunchen då jag gick in och kollade fanns det inte ens i utkastet. Crap!
 
Grrr..
(Google)
 
Jag ska försöka summera det inlägget lite iaf..  Men hur kul är det att skriva om? Plus att det blir ju inte lika. :S
 
Jag, syster och våra pojkävnner/sambos har iaf haft en grym helg i huvudstaden men god mat, amazing konsert med SHM, lite smarriga drinkar och slapp/mys. Konserten var riktigt mäktig och det är grymt att få ha varit med och upplevt - trots att jag var sjukt trött efter för lite sömn.
Mamma genomförde, nästan helt på egen hand, en tre-dagars hoppkurs för mycket nöjda elever. Tror alla var ifrån Stockholm. Intressant med dessa "stockholmare" då det känns som att de är mer medvetna och tar hjälp på ett helt annat sätt i  sin ridning. Mycket beror väl på att det är sjukt dyrt att ha egen häst i stan. En "kursare" för några veckor sedan ansåg att om man inte hade 10 000:- över varje månad så hade man inte råd att ha häst (i Stockholm allstå)
Och det är ju helt klart skillnad på priser. Men kostar stallplatsen typ 6 000:- så ska man sedan ha hjälp med träning och utbildning också.
Det har blivit så vanligt att man nuförtiden köper egen häst/ponny så fort man kommit en bit i ridningen och så glömmer man bort själva utbildningen och det resulterar oftast i att man försämras och får problem på ett eller annat vis.
Man har genom åren sett många hästar som kunnat bli riktigt bra men inte haft de bästa förutsättningarna, sedan är det ju också så att aveln idag är väldigt prestations och tävlingsinriktad vilket leder till svåra och "för bra" hästar då det inte finns tillräckligt många ryttare som är skickliga nog att ta fram dessa lovande hästar.
 
Jag har själv många gånger funderat över huruvida jag skulle klara av Rocco och framförallt ha den tid och ekonomi som en sådan häst kräver. T.ex var jag NERVÖS på framridningen vid programridningen förra helgen - skulle sällan ske på någon av de andra hästarna men Rocco är något alldeles extra och att misslyckas med honom är så mycket värre än med någon av de andra.
 
Ja nu skrev jag ju en hel del ändå! :P
 
Tävlingsmöte för alla klubbens tävlingsryttare hade vi igr också - tyvärr lite dålig uppslutning men några var på tävling osv. Vi hoppas på att få ihop lag i allsvenskorna nästa år iaf!
 
Idag har jag ridit dressyr på Rocco & Rangun, han tyvärr inte med min finaste lilla skimmel Elton som jag längtat så efter att få rida. Ska försöka ta honom imorgon :) Nu ska det tydligen pissa ned i flera dagar också - som om det inte redan är lerigt överallt :S Vill ha minusgrader NU!
 
Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0