Sommarvärme på riktigt!

Publicerat: 2012-05-21 Kl: 22:03:52 | I kategori: Allmänt

And I LOVE it!

Life is so much better when the sun is shining!! Även om det kanske till och från är väl hett att rida och träna i den gassande solen.. Tycker det ser ut som jag redan börjat på sk bond-bränna också :/ Dvs t-shirt armar.. Är det fint väder imorgon måste jag nästan ha linne på mig på dagen!

Började morgonen med att hämta upp vår praktikant denna vecka, Anders lillasyster som bor ett kort stycke ifrån oss här i Eskilstuna. Stallpyssel och så en privatlektion kl.10-11 och sedan hade syster fixat iordning Rangun så vi kunde rida ut en sväng innan lunch, vi skrämde slag på en stackars fågelfamilj med Kanada-gäss.. Stackars bebiskycklingarna som blev så rädda - men guuud så söta!

(google)
åhhh så sööta!

Mamma red Navange en stund idag - toppen! Behövdes verkligen och det var stor skillnad på formen efteråt. Mamma hjälpte mig, tja hjälpte och hjälpte hon pratade i mobilen med Siv medans hon tittade när jag red Rocco. Kändes efter en del jobb riktigt bra men antar att han har lyckats ta sig ur och komma undan på tok för mycket och nu är det slut med det men jag var ju fördig att ge upp bra många gånger innan vi kom igenom det. FÅR INTE GE UPP! Nu känns det iaf som att jag hittat ett fungerande sätt så jag kan komma igång med träningen på riktigt efter allt igen :D


Har lagt så mycket tid och pengar på denna häst och vill verkligen att han ska bli så bra som jag drömt och hoppats på, men det blir inte alltid som man planerat och tänkt sig och nu har det snart gått ett år utan att vi kommit egentligen någonvart - däremot har jag lärt mig både ett och annat och han har inte direkt förstörts av det här året. Så jag hoppas kunna ta fram denna fina lilla häst så han får visa upp sin fulla potensial!

Jag trodde aldrig att det skulle vara enkelt däremot trodde jag heller aldrig att det skulle vara så svårt som det faktiskt varit/är..

Kram på er!
Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0