Programridning och boxtömning!

Publicerat: 2012-05-30 Kl: 21:15:44 | I kategori: Allmänt

Idag har vi tömt boxarna i vårt "tävlingsstall" för att köra med hetvattentvätten. Vi städar alla våra boxar på detta viset varje sommar och i år tar vi vårt stall lite tidigare så det inte ska bli så mycket senare efter midsommar inför dressyrmeetinget 6-8 juli. Så imorgon kör vi igång med spolning så får det torka till på fredag så vi kan "bädda nytt" år våra fina hästar :)
Medans vi rengör deras boxar får de bo i utestallet då vi har lediga boxar där eftersom unghästarna är ute på bete dygnet runt.

Ett sånt här "monster" har vi att spola rent med - mkt väl investerade pengar, vi köpte den förra året. Tidigare år har vi hyrt in men ifrån början var det skurborste för hand som gällde :/ det var helt klart de värsta dagarna på året när detta skulle göras!! Fortfarande ganska pest och äckligt då man blir helt nedstänkt med skitvatten osv men ändå mkt enklare nu..

Elton gick SVINBRA på programridningen, blev LB:2, men glömde ta protokollet så jag får kika på det imorgon. Navange gick helt ok men är inte helnöjd, han kändes inte på topp igår heller men han kan ju vända väldigt från dag till dag. Det var ju bara typ 2 veckor sedan jag kunde göra den förvända galoppen som den går i MsvC:2 och idag kändes det alldeles lagom att styra runt i LB!
"Bigman" förra sommaren..

På em hade jag privatlektio för en urgullig kille på 11år som är helt såld på hästar och ridsport, urkul och han är så målmedveten och tar till sig ALLT! :)

Kram Madde
Kommentarer
Postat av: Carina.ottoson

Vad kul att programridningen gick så bra ! LA:1 nästa På fina Elton ! Vad beror det på att Navange går så olika från dag till dag?

Kram Carina

2012-05-30 @ 23:03:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0