Kortveckor

Publicerat: 2012-05-16 Kl: 19:50:50 | I kategori: Allmänt

Jisses vad många sk "kortveckor" det är i år.. Inte för att livet ter sig jättemycket annorlunda för en annan bara för att det är "röd dag", det är stallet och hästarna som gäller som alla andra dagar. Däremot har ju inackorderingarna stalltjänst på helgdagar så vi har ingen fodring, in- utsläpp och de mockar till lektionshästarna i stora stallet.

Imorgon får man iaf då en liten sovmorgon, ska försöka sova lite längre iaf, i söndags vaknade jagf tjugo över sex - inte direkt sovmorgon inte :/

Det är imorgon dags för de fina 3-åriga damerna att visa upp sig för domare för första gången (om man inte räknar fölmönstring då). Vi åker mot Taffnäs vi halv tre och Thaleia har starttid 16'15 & Hera 18'30. Spännande!!

Hera är ju ganska snygg här i början av december men det är ingenting jämnfört med hur hon ser ut nu! Så himla fina att se på båda två!

Rocco gick idag ganska bra, mamma tycker han ser fin ut mest hela tiden men jag har verkligen svårt att nöja mig - vill hela tiden mer och tycker att det saknas något. Vill få ut halsen och formen mer, mer energi osv osv. Man glömer så lätt att han jobbat så lite och egentligen aldrig kommit igång helt under den tiden vi haft honom, hela tiden har ju olika saker satt käppar i hjulen för oss..


Roccan i sommras. Tror att det kanske var Bella eller Alicia som fotade detta..

Har även trimmat lite dressyr på Rangun, kändes överlag mycket bra då formen blir bättre och bättre men när jag skulle avsluta med att rida igenom MsvB:4 så gick galoppdelen inte särskilt bra :/ Imorgon ska han få gå ut i skogen sedan blir det dresyr igen inför söndagens final i Div 1 på hemmaplan. Tyvärr blir vi bara tre ryttare i laget då Uranos sträckt sig och mamma har testat Mille men insåg att han var alldeles för stor - synd..

Limit fick också en omgång på dressyrbanan idag, gick inte lika bra som igår men vi kämpar vidare :P

Kram Madde

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0