En eftermiddag i soffan........

Publicerat: 2012-02-07 Kl: 16:08:48 | I kategori: Allmänt

ja der är jag inte van vid direkt men nu sitter jag här och såg nyss hur Sofia o Madde red iväg på Millet o Elton. Får hoppas att Madde sitter kvar idag :-).
Sofia har varit snäll och rastat av Arro Bell han fick ut och galoppera det gillar han.
Hoppas att även Demeter får göra något men det lät lite tveksamt.
Själv har jag roat mig med en operation av mitt vänster ben-åderbråck. Inte så kul men nu är det över.
Det ska inte heller vara någon lång konvalecens men ibland undrar jag om läkarna över lag vet vad det innebär att arbeta med hästar. Jag är ju lydig så säger de att jag kan jobba som vanligt så gör jag det.
Så snart ska jag alltså vara tillbaka i sadeln igen.
Har även fått ett glädjande besked från vår veterinär som fått klartecken från Agria om operation av Limit. Det har ju varit tufft så länge och kändes som en lättnad när vi fick svaret på röntgen av ryggen samt att vid bedövning så blev det en helt annan häst. Den som man kom ihåg från förr.
Det är ju svårt med hästar för många skador och i det här fallet för tätt mellan ryggkotorna så kommer ju det mesta smygande.
Det är ju mkt lättare när en häst skadar sig akut det märker man ju direkt.
Har redan ringt för att boka tid så imorgon får vi reda på när. Det är ju en ny operationsteknik som de börjat med på Strömsholms regionhästsjukhus. Ganska nyligen så opererades de första hästarna för som det kallas kissing spines. Operationen sker stående + att hästarna snabbt är tillbaka i träning igen. När jag kan berätta mer om hur det går till så kommer en utförligare beskrivning. Det är i alla fall en engelsk kirurg som varit över på Strömsholm som opererat många hästar i England med lyckat resultat.
Om allt går vägen då är har vi verkligen bra hästar i vår verksamhet.
Jag kan själv tänka mig att rida honom n,u Sofia har ju valt att satsa på hoppningen. Madde har ju två fina.
Nu kom tjejerna tillbaks på sina hästar och båda satt på.....
Ann 

Kommentarer
Postat av: Monika Andersson

Lycka till med Limits operation, och hoppas att du blir bra efter din. Och det är väl ingen dum ide att du tar över honom. Du behöver väl något nytt att satsa på. Guldhästen är ju ändå snart 20 år. Hälsningar Monika

2012-02-07 @ 18:09:29
Postat av: Ann

Hmm ja han är ju faktiskt 21 trot eller ej känns bättre än någonsin just nu.....planerat några tävlingar redan....så får vi se sen. Sofia ska i alla fall rida div I även i vår.

Börjar undra när han skall kännas gammal hoppas att det är lika när man själv närmar sig pension :-)



2012-02-07 @ 18:48:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0