Årets första markkänning avklarad..

Publicerat: 2012-02-06 Kl: 21:08:15 | I kategori: Allmänt

.. och förhoppningsvis årets sista :P

Sitter här mer smärta i smalben och fötter pga den extrema kylan de utsatts för under kvällen när jag hade mina lektioner, då hade jag ändå mina bubbla yllesockar jag fått av Ebba & Carina.. Även ett stukat lillfinger bultar efter flygturen av hästen.. Tror inte det är värre än en stukning iaf, det går ju att röra på fingret och det är inte alltför tjockt ännu.

Ja kanske ska berätta om mitt fall.. Skulle rida en liten tur i genom sommarhagarna på lille Elton på em, han har bara gått ut själv en gång förut föresten så han var duktig. När jag skulle trava blev det galopp och han ville såklart bocka lite :P Dessvärre var visst inte sadelgjorden tillräckligt spänd för efter typ två bocksprång satt jag på halsen och kämpade utan resultat för att få upp huvudet och framåt. Men ganska omöjligt när jag satt som på en gungbräda på halsen med fötterna på hans ganasch :/ satt iaf kvar bra länge (återigen synd att ingen filmade spektaklet :P ) hehe.. Tillslut hamnade jag iaf i snön och lyckades väl någonstanns där på vägen stack väl det nedrans fingret ut..


Mitt lilla vilddjur!!

Jag har idag även ridit ett kortare joggingpass på en lite spänd men mycket fin Rangun, Rocco även han lite jogging och Navange tömkörde jag.
Ägnade även nästan 3h till vår hemsida: ekelunds-stuteri.se
Så där finns nu en hel del nytt och aktivitets delen börjar jag bli mycket nöjd med :D Kika gärna in och kom med önskemål/kommentarer - här i bloggen eller i gästboken :)

Nu ska jag stupa i säng.. Kroppen /hjärnan är lite upp och ned efter tidsomställningen..

Kram Madde
Kommentarer
Postat av: Sofie Wahl

Haha men Elton då :) hoppas du inte har allt för ont!! Kul i läsa om Elton, kul att de går så bra för er!!

2012-02-07 @ 18:23:28
Postat av: Madde

Hehe tack Sofie! Han sköter sig för det mesta exemplariskt :P

2012-02-07 @ 19:59:50
URL: http://holmqviststuteri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0