Blånylle!

Publicerat: 2011-10-19 Kl: 19:10:15 | I kategori: Allmänt

Haha nja nästan iaf.. Thaleia nockade mig ordentlig idag, jag hade självklart hjälm på mig men hon träffade ju med huvudet rakt i ansiktet - över munnen och så en däng på näsan också :/ ont som tusan men slapp näsblod som tur var.. 
Jag har, med lite hjälp, longerat både Hera & Thaleia för första gången idag. Detta gick verkligen över förväntan och de var superduktiga, på kort stund förstod de exakt vad de skulle göra. Värre var det med Poseidon förra året som hade framåtbjudning lika med noll och året innan Demeter som inte fattade alls och for runt som en vilde :P
Antar att jag också lärt mig av de tidigare hästarna vilket gör att det nu också går lättare för man vet bättre hur man ska hantera de små vilddjuren :)

Vi försöker vara lite effektiva med dessa två hästar som nu är 2,5år innan vi ska köra dem på lösdrift hos Ylva Ahlenius som jobbat hos oss som ridlärare innan Jenny tog över hennes grupper på tis- och torsdagar.

Bell's Hera som fölis!!
Foto: Erika Torrång

Rangun fick sig ett dressyrpass på morgonen, ganska fin passage fick vi till idag - han blir starkare och starkare min prins!

Rocco höll jag nästan på att flyga av idag! Hoppade i ridhuset och han var ganska taggad och ville mer än gärna bocka, bra på ett sätt för nu måste jag verkligen räta upp mig och RIDA. Jag faller ju jämnt och ständigt framåt när jag ska hoppa de där eländiga hinderna.. Nyttigt pass var det!

Navange fick också ett dressyrpass men tror han hellere ville hoppa för han blev idag lite stark och hängde sig i handen lite :/ Imorgon får han lite vila eftersom vi precis satt igång honom igen efter strålrötan så blir det jobb igen på fredag för hans del.

Nu ska jag ta tag i lite jobb med hemsidan, den är dåligt uppdaterad på sista tiden eftersom det varit så mycket strul med både datorn och internet och eftersom jag inte har Word i min dator hemma så blir det lite bökigt.

Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0