Tidig trottsålder på Ekelund

Publicerat: 2011-05-02 Kl: 22:18:38 | I kategori: Allmänt

Idag har det varit full rulle med träning på Arphus bland annat..

Efter utsläpp av hästar och ett par boxar mockade for vi iväg med Arrobell & Rangun till Pether för träning.. Både Maria & Fia följde med. Rangun var fin från början och det blev bara bättre och bättre under passet.. På slutet var han så himmla kanonfin - helt fantastiskt och "ny" känsla på honom.. Just då kändes det ändå som att han kan gå hur långt som helst min fina springare - det vi såg då vi köpte honom börjar äntligen visa sin rätta sida :D

Maria knäppte några bilder..

Hjärtat mitt!! Flygande galopp :)


Mor & "gammelmannen".. Hon fick en verklig aha-upplevelse idag - hoppas hon skriver om passet själv!!


In med armbågen Madde!!

Som jag sagt tidigare så är jag mkt nöjd med Pethers träning, tyvärr har han inte tid så ofta som jag skulle vilja.. Nu ska han tex åka till USA igen och kommer hem igen nästa vecka.. Per ska också följa med - jag som hoppats på att han kunde rida Limit och eller Mille nån dag inom en snar framtid. Per vann ju föresten GP'n igår på Hammarös Nationella tävlingar.

Per & Lumumba Havdal

Vid hemkomst igen blev det lunch och sedan fortsatt stalljobb och ridning - det mesta stalljobbet stod dock vår utmärkte praktikant Maria för :) Jag red Limit i ridhuset, mamma hjälpte mig en del och på slutet var han riktigt fin. Blir dock inte riktigt klok på hur jag ska rida honom för att får bästa resultat, tar oftast minst 30min innan han är någotsånär mjuk och medgörlig.
Jag hjälpte mamma med Poseidon & Navange som hon tömkörde och sedan red jag vår söta "rödhåriga" märr Demeter som verkar kommit in i en tidig trottsålder.. Hmm mkt spännande och det är tur att hon inte är alltför stor för då hade jag inte varot så kaxig ovanpå.. Efter den del "trotts" så var hon mycket trevlig och travade på så fint så på utebanan - som idag fått ett "ansiktslyft".. Mer grus har idag anlänt och spridits ut då det gammla underlaget tynat bort under åren som gått..

Sedan lekton för först mina "små" söta barn innan dressyrspecialgruppen där mina fyra stjärnor Emma, Ebba, Bella & Stella ingår :) idag fick de träna svåra saker - öppna på den öppna delen på volten samt förvänd sluta utmed långsidorna!

Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0