Sommarvärme och bränd axel..

Publicerat: 2011-05-09 Kl: 21:02:56 | I kategori: Allmänt

Idag har jag blivit lite röd om min högra axel efter många timmar ute i solen.. På morgonen red vi ut, Fia på Rangun och jag på Demeter. Hon skötte sig exemplariskt!! Imorgon får det nog allt bli en längre tur :) Eltoon fick vila idag så imorgon ska han också få gå ut en sväng. Stackarn han är väl helt chockskadad efter att flyttat till en stor anläggning, blivit riden i tre dagar och nu idag fått skor på hovarna..

Idag fick även Navange gå ut i skogen för första gången Fia red med på Kolibri.. Stackars Navange hade lite problem att hänga med i hennes snabba skritt.. han var iaf kanonsnäll!

Igår ville inte Navange resa sig upp då jag kom med hans Luzern..
Lilla Elton!

Innan jag åkte igår fixade jag lunch till mammas söndagskurs.. En god matpaj gjorde jag på lördagskvällen med kantareller, skinka, spenat och lök. Fixade även en efterätt bestående av äppelbavaroise och hallon..
Ser ganska gott ut va?? :P
Kanske skulle bli kock istället..

Under eftermiddagen har jag roat mig i "garaget" där det de senaste åren samlats en enorm mängd skräp!! Fick även lite hjälp av Maria att kånka ut allt.. men är fortfarande mycket kvar.. Planen är att vi ska göra iordning där så att pappa kan få ett eget "Hovslageri", skulle ju vara kanon för honom att kunna stå själv och slippa folk och hästar som springer förbi i tid och otid. Vi skulle även slippa alla hans skogrejjer som står framme precis överallt..

Mina måndagsbarn fick rida ut en sväng i det kanonfina vädret och sedan hade jag mina dressyrelever som först fick träna galoppfattningar och sedan förvänd galopp :) Duktiga tjejor!

Kram Madde
Kommentarer
Postat av: Ann

det var också mumsigt, Navange ser ut som Limit i huvudet faktiskt fin pålle

2011-05-09 @ 22:47:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0