Midsommarväder

Publicerat: 2011-05-16 Kl: 21:01:25 | I kategori: Allmänt

Någon mer än jag som tycker att de senaste dagarnas väder verkligen påmint om såkallat "midsommarväder".. Med det menar jag sol-regn-sol-regn osv osv..

Imorse började jag med Demeter - ett hopppass på ridbanan blev det. Idag gick det verkligen kanon och hon hoppade fint, blev travhoppning på ett litet kryss och så ett litet räcke med en travbom framför. Tror att jag ska hoppa några språng imorrn med nu när vi är inne i det :)

Rangun fick idag ett dressyrpass på utebanan och jag valde att plocka bort stigbyglarna då mamma kom in efter sitt pass på Arrobell och hade ridit utan. Jag hade ju ett ryck i höstas då jag red mycket utan stigbyglar men det har liksom glömts bort sedan. Iallafall supernyttigt för sitsen och balansen :) Så mina "dressyrfjantar" - Ebba, Emma, Stella & Bella fick rida utan stigbyglar nästan hela passet. Föresten kan man ha mer lika namn på dem?? - tror ni ja säger fel ofta?! :/

Tog en gruppbild på dem då vi var klara men den får ni se imorgon!

Mina "måndagsbarn" var bara två stycken plus en igenridning från min onsdagsgrupp, de fick rida på utebanan och träna vidare på sin lättridning.

Ännu en bild ifrån fredagens tävling :)
Längtar riktigt till nästa tävling den 29 maj i Katrineholm - då blir det också utomhus premiär!

Hela eftermiddagen satt jag framför datorn, fixade med hemsidan - lite uppdateringar och annat nytt.. Kika gärna in och ge er åsikt!
ekelunds-stuteri.se eller ekelunds-ridskola.se

Jag la även ut annonser på hästnet på flera av våra unghästar för att se om det finns något intresse för dem. Det skulle ju faktiskt inte göra något om nån blev såld - även om de alla är kanonfina!

Bell's Melete f.-2010 e: Arrobell u: Gaia

Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0