MsvC:2

Publicerat: 2011-03-13 Kl: 18:35:15 | I kategori: Allmänt

Mille kändes lite trött i kroppen idag, mycket förståeligt då han haft en tuff vecka men hårda träningspass och hopptävling men två starter igår. - FORTFARANDE INGA HOPPBILDER!! :S Katastrof..

Han kändes fin igenom största delen av programet men när vi kom till galopplängningen utmed långsidan tog det såklart stopp. Längningar utmed långsidan är vår absolut svagaste punkt känns det som. Här kommer protokollet iaf.
Tycker vi kunde fått 8:a även på denna uppridning för den kändes kanon och vet inte riktigt hur jag skulle kunna göra den ännu bättre..
Ganska jämna siffor & många 7:or :)
Här fick vi nu lite lågre då mellangaloppen kom och sedan tappade jag honom en halv sekund i den förvända och då böt han minsan (rent och fint - konstiga häst)
Ganska duktig måste jag säga, de där missarna drog ju ner slutprocenten ganska mycket då det även var koeff 2 på flera av poängen..
Ska vi bara få till detta på tävling också.. Nästa start blir på söndag, Gripens RF, där vi ska rida en LA:1 - han måste ut och "luftas" och gå innan div 1 kör igång sedan och det är ju så sjukt dåligt med tävlingar :S

Kram Madde
Kommentarer
Postat av: Sofi.V

hehe, jag kan nog fixa fram bilder :)

2011-03-14 @ 09:46:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0