Mer bilder

Publicerat: 2011-03-27 Kl: 21:34:08 | I kategori: Allmänt

men först ska jag svara på en av kommentarerna jag fått av en ny läsare  som undrar över vår anläggning och företaget.

Vi familjen Holmqvist består av mor, far jag själv 22 och min syster 20. Vi bedriver en mindre ridskola med för närvarande tolv lektionshästar/ponnyer. Vi annordnar även mycket kurser, läger och weekends både för dig på egen häst eller på våra skolhästar. Anläggningen rymmer 45 hästar varav 23 är inackorderade. Jag själv, Madde, min syster och mamma tävlar också. Sofia är mer hoppinriktad och har äntligen fått en egen riktig hopphäst men har även tävlat dressyr t.om MsvB. Mamma har tävlat t.om SB:1 och jag själv t.om St. George.
I dagsläget har vi fem tävlingshästar, en gammal hingst som är utbildad GP, en 9 åring som tävlas MsvB och siktar på MsvA under året, en 7 åring som var tänkt som dressyrhäst men även hoppar mycket bra så han får göra både och, en 6 åring som går LA/MsvCoch precis börjat med byten samt hopphästen Golden Kolibri som är 12 och har  tidigare tävlat t.om 140.
Hmm ja det var väl lite av vad som finns och händer på vår anläggning! Kom gärna med fler frågor :)

Stilbild på en taggad Tiara! Klubbens för dagen bästa ekipage var helt klart Ada Milton och hennes ponny Tiara som vann LC:2 på Drygt 70% och kom tvåa i LB:1 med drygt 69%
Min andra elev Emma på "Sixten". Emma rider privatlektion för mig varannan vecka och så är hon även med i min dressyrspecialgrupp på måndagar :) Tyvärr inte nån superbild men hoppas på nån fin från Erika i veckan :) Emma var jätteduktigt och kom ihåg programmen nästan helt felfritt! Sixten är ju egentligen hopponny och inte helt lätt i dressyrarbetet.

El Barcelona "Barris" ännu en av "våra" fina ridskoleponnyer, vi får ju låna honom av Josefin Eriksson. Freja hade lite missar i LCn och hamnade på drygt 63% men till LBn skärpte hon till sig och red ihop drygt 66% och en 4:e placering -delad med FYRA andra ryttare. Kan säga att det blev lite kris med våra hederspriser..

Hmm nu blev det nått fel på bilduppladdningen så blev tyvärr ingen bild på fina Novio och Isabell Carlström. De kom 5:a i Lcn på drygt 65% och blev en av de delade fyrorna på drygt 66% i LBn.. Tycker mycket om Novio han är en jättefin och trevlig ponny - jag var med då de provred honom innan de köpte honom :D

Nu ska jag gå och "dö" i sängen, måndag imorgon :s Ännu en låångt dag väntar alltså..

Kram Madde

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0