Med risk för att bli tjatig..

Publicerat: 2011-06-11 Kl: 16:07:14 | I kategori: Allmänt

säger jag ändå..

HU! vad varmt det är att rida dessa dagar! Hämtade upp Ebba kl.8 vid Mc Donalds sedan stallet där jag startade med Rocco medans Ebba förberedde Grappan för en hopplektion. Tyckte det var på tiden att testa rida på utebanan nu när han gått ett par dagar. Detta gick över förväntan - han var lugn och fin och sa inte ett knyst fören jag var klar och hade hoppat av. Mycket duktigt av en 5 årig hingst måste jag säga! Dessutom gick Simsalabim i hagen precis bredvid.


Den här bilden tog jag på honom då vi provred för ca tre veckor sedan..
San Rocco

Ebba fick hoppa en ganska lång bana med mycket svängar vilket gick super. Det gäller att lära sig att se avstånd och kunna reglera galoppen samt fina vägar. Det blir bara bättre och bättre!

Efter detta var det drygt en timmes matlagning på schemat. Jag startade med att göra en Lasagne som kursdeltagarna ska få serverad till middag och därefter dagens lunch som bestod av nudlar med grönsaker (min egna lilla wook) och till detta  Tandori kycklingspett i ugnen :)

Därefter hjälpte Ebba min med att fixa Rangun som jag sedan red fram och så hade mamma teori med min och Ranguns hjälp i ridhuset. kan säga att vi båda dröp i svett!!


Jag & Rangun

Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0