Tävlingskonferens

Publicerat: 2011-01-16 Kl: 20:54:19 | I kategori: Allmänt

Hejsan,
Ja då är man hemma igen efter en helg i Kungsör. Jag o Camilla var där och en givande helg även om inte allt var lika roligt hela tiden. Gårdagen bjöds det fantastisk mat till lunch lax med stuvad spenat och kvällen bjöds det på oxfile´Provencale. Avslutade kvällen med Lagavulin...Dagens lunch var inte lika fantastisk (däremot maten jag fick när jag kom hem vildsvinsfile´med murkelsås och potatis o broccolipure´). En bra mathelg med andra ord.
Bäst idag var passet med tävlingsterminen då var vi en liten grupp och det blev konstuktivt.
Det var ju folk från både Västmanland o Sörmland. Personligen tycker jag att man jobbar lite baklänges vi samarbetar inom distrikten tex så om vi ej får ihop tillräckligt med lag för en allsvenska så rider man i andra distriktet. Problemet är ju att vi har tex olika regler. Som verkligen borde omarbetas både vad det gäller klasser i vissa fall samt vilka som får delta.
Har man ridit högre klasser så borde man verkligen ej få rida div III. Har man ridit Svår dressyr borde man ej få rida div I tex vilket skett i något fall. Har man kommit upp i en viss nivå kan man gått rida där och låta de som hör hemma i klasserna i div rida.
Dessutom tycker jag att varken förbundet eller distrikten driver frågan tillräckligt angående Jordbruksverkets galna nya regler vad det gäller veterinärbesiktning av dressyrhästar samt uppstallning på meetings.

Wega är nu besiktad och åker med största sannolikhet på onsdag om vädret är ok.
Imorgon ny vecka o nya tag bla Erikträning. Kul..
Ann

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0