Snöelände!!!!!

Publicerat: 2011-01-11 Kl: 22:21:45 | I kategori: Allmänt

Ja nu håller ju snön på att försvinna från ridhustaket vilket i o f sig är bra men inte på bästa sättet. Snön är supertung nu. Igår kväll när mina lektioner var slut så mockade jag o var kvar det rasade lite snö så Carina tappade Dionysos som sprang iväg - tur att jag hade en morot.....
När Barbro förstod att det var snöras så hoppade hon raskt av sin fina pålle, så gick jag ut. Strax efter så hade det kommit mkt snö på en gång vilket resulterade i att snörasskyddet lossnade från taket. Superkul!
Allt ska dj...as. Tur att ingen var under. Idag har då alla fått gå in i ridhuset längst ner och det är avspärrat andra ingången.
Alla snörasskydd på stallet har också gott åt h....e nu låter jag snart som Jocke. Idag har han fått skotta ovanför alla dörrar på stallet. Så glad så -dagen avslutades med att Catmanduh viftade på svansen när hon stod vid grindhålet och fastnade....tråd och hållare och tre stolpar åt......Då blev Jocke extra glad.
Tur att ingen blev skadad liten smårispa.
Min kväll har jag roat mig med att fylla i SISU papper. Tror inte att man kan göra något tråkigare - ska vara aktivitets stöd då....
Papper är inte min grej.
Hela måndagen gick till att köpa häst eller rättare sagt besikta. Veterinären var bra på Ulltuna men röntgen.....tog 1½ tim o ganska sur var hon som gjorde det fick ta om en massa plåtar så det var inte som Henrik på Strömsholm. Eller Tove när vi röntgade våra unghästar i höstas - mkt snabbt och dessutom mkt billigare.
Golden Kolibri är namnet på Sofias nya stjärna. Hon har äntligen fått en hopphäst.
Nej nu är det läggdags imorgon är det den längsta dagen i veckan först gymnasie hela dagen och sedan mina ridlektioner. Tur att det är roliga elever och så är det hoppning imorgon.
Godnatt
Ann

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0