Pladask!

Publicerat: 2011-01-12 Kl: 20:59:54 | I kategori: Allmänt

Ja pladask föll jag i halkan :S Inte kul alls, fast det lär säkert ha sett väldigt kul ut, som tur var såg ingen fallet.. Jag tvättade Milles svans på fm och eftersom vi bara har kallvatten i vårt lill stall gick jag emellan stora stallet för att hämta varmvatten. På väg tillbaks när jag just ska putta upp dörren till vårt stall försvinner fötterna iväg och jag faller som en fura rakt i backen och vattenhinken flyger rakt upp och sedan självklart ner igen över halva mig samtidigt som huvudet slår i dörrkarmen - kan man ha mer otur?
Svansen vart iaf fin!

Red Mille först på morgonen och det vart ett ganska krävande pass där jag jobbade mycket på mittvolten och att han skulle gå fram men ändå vänta på mig.. Sedan växlade jag med att rida lite lägre form och sedan plocka upp och samla traven ordentligt. I galoppen sedan jobbade jag med att korta och länga steget, red halvvolter 20m där jag längde sprången för att sedan på långsidan korta i ca 15m innan jag red in på en ny halvolt och längde.. Gick riktigt bra och jag är mycket nöjd med dagens pass. Ska verkligen jobba båda mina pållar extra med dressyren nu närmsta tiden, de har ju haft det ganska soft när jag var borta.. Mille fick mest hoppa och gå ut medans Rangun hade vila nästan hela tiden..
Tycker ju det är viktigt med varierad träning att de får gå ut mycket osv men nu blir det lite mindre av "det roliga" ett tag för att verkligen ge dressyrarbetet en kick i baken! :) Viktigt att komma igång ordentligt nu då tävlingarna snart drar igång, tänkte åka till Katrineholm sista helgen i januari om det inte blir alltför kallt eller snöstorm. Då ska Rangun gå ett MsvC program är planen sedan helgen efter tänkte jag åka med Mille till Botkyrka och en LA:3


Mmmm fina Mille..

Efter att jag lagat lunch till gymnasiet red jag Rangun som idag var många gånger bättre än igår :D Han kändes faktiskt lika som igår då jag började men helt plötsligt efter att jag ridit i kanske 10min så bara pang gick han som en klocka! Senare kom mamma och tittade och hjälpte mig, tror faktiskt inte att hon behövde säga alltför mycket för han var så himmlans fin.. Det absolut bästa av allt är att bytena känns så kanonfina! Kunde göra 4 i vart 3:e på kvartslinjen och han vinglade inte alltför mycket faktiskt.

Mamma tömkörde även idag Demeter, Poseidon och Gaia som alla var superfina och efter att hon tömkört Gaia en stund kom jag med sadeln och satt sedan upp ( vi hade först longerat henne med sadeln några varv också för säkerhets skull) Då hon var lite "yr" när mamma började tömköra så visste vi inte riktigt om det var en bra dag att sitta upp för hon höll på och skrek på fölen på andra sidan väggen och de skrek tillbaka.. Men hon lugnade alltså ned sig något så jag kunde sitta upp.. Hon gick som en klocka!! Hon har ändå inte blivit riden på 4 eller 5år tror jag det är..


Demeter

Poseidon

Gaia, mor till både Demeter och Poseidon. Riktigt snygg är hon :)

Sedan hade jag lektion för mina barn mellan 17'15-18'00..

Kram Madde

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0