Härligt..

Publicerat: 2011-01-19 Kl: 21:11:20 | I kategori: Allmänt

Här kommer bilderna jag lovade på Cally.

Josefin, Cally och Jenny

Som ni ser så verkar hon må som en prinsessa! För er som inte vet vem Cally är så var hon en tidigare en mycket uppskattad ponny på ridskolan och har lärt många barn rida samt deltagit i en mängd tävlingar både i lag och indviduellt. Själv har jag tävlat dressyr på henne t.om LA. Hon kom till oss som 5-åring, eller 6 kanske, och var kvar till förra våren.. Hmm tror hon är född 94. Så hon bodde hos oss i många år innan hon pensionerades och fick flytta till Jenny, som tidigare red på ridskolan, som älskar henne över allt annat. Kan hon få det bättre ? Knappast..

För att återgå till dagen så hann jag med att rida två hästar till samt kolla en stund på min käre far och grannen försökte hitta vattenläckan. Arrobell fick gå ut en lite kortare sväng vilket han tyckte var mysigt.
Jag red även en stund på Lindsey innan min lektion och hon var fin i höger varv men lite stel och föll inåt i vänster så det vart en del jobb med vänstervarvet och att få henne att riktigt forma sig i sidan. Arbetet gav verkligen resultat för på slutet sen var hon kanonfin!

Nu hoppas vi alla att Wega kommer att få det bra och trivas i sitt nya hem på Ludvika ridskola.

Tusen tack för alla fina kommentarer jag fick om Mille i gårdagens inlägg :) Vi har dock en bra bit kvar innan han är "färdig" och han saknar fortfarande mycket muskler. Kul med lite respons på mitt skrivande!!
Vore ju grymt kul med ett liknande inlägg om Rangun för tyckte ni att Mille så gräslig ut så är det INGENTING mot hur Rangun såg ut då han kom :S
Det var bara ett skelett!! men tror tyvärr inte att jag har några bilder ifrån detta, ska iaf undersöka saken.

Kram Madde
Kommentarer
Postat av: jenny

madde! cally är född 93 :p haha

2011-01-19 @ 21:32:55
Postat av: Madde

Tack Jenny! :) Minnet är väl inte vad det borde kanske..

2011-01-19 @ 21:51:12
URL: http://holmqviststuteri.blogg.se/
Postat av: Emilia

Åh, Cally! Henne har jag lärt mig mycket på.

2011-01-21 @ 20:15:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0