Lööördag

Publicerat: 2011-12-10 Kl: 20:48:43 | I kategori: Allmänt

Japp en dag som alla andra när man har valt detta liv, skillnaden med lördagar och söndagar är dock att vi endast behöver mocka åt 10hästar. De som har stalltjänst, de inackorderade, sköter fodringar, in- och utsläpp samt mockar åt de hästar som står i stora stallet - lektionshästarna plus min lilla Rocco.

Soova fick man göra i morse :) gick upp vid nio efter att jag legat och dragit mig en stund. Hann rida ut med Rangun och ställa fram foder samt sanda runt hela gården, igår körde jag iprincip bara körvägen, innan min Maskeraddressyr. Den verkar för övrigt ha varit mycket uppskattad, iaf av "min" Ebba ;P

Jag hade  lite hjälp av en snäll pappa som sandat för hand utanför stallet och lite vid parkeringen :) Tack! Jag tog traktorn, fyllde skopan och körde sedan runt och hoppade ur och öste där det behövdes..

Anders tog en del bilder vi tävlingen, de är väl av varierad kvalité - är så svårt att fota i ridhuset :/ Men de ska jag ladda in när jag kommer hem till lägenheten imorgon em/kväll.. Så får ni se. Tror de gillade rosetterna - tycker ju själv att de var dösnygga, synd att det inte finns någon som kan ordna en tävling där JAG också kan vara med och få så fina rosetter :D
Vann LC:1 gjorde Lovis Green på hennes "hyrponny" "Moycan" - detta ekipage vann även själva maskeradklassen och fick ta emot den stora rosetten! LB:1 vanns av Ebba på ridskoleponnyn "Gordon" MEN det var mycket tight i toppen och det skillde få poäng.

Efter tävlingen fixade Fia lunch som blev falukorv för typ femte målet denna veckan :/ Lite less nu.. Sedan satte vi fart på ännu en brasa i mörkret, massa skräp vi rensat ut. Jag red sedan Navange, provade Kolibris tjocka tvådelade bett och det fungerade kanon. Sedab var det Roccos tur, han var superkinkig vid staketen som stod kvar på mitten av ridhuset efter tävlingen. Massa "tönterier" men var riktigt fin däremellan och jag kunde RIDA.

Han blev ganska svettig så medans han skulle torka lite i ett fleacetäcke innan han fick sitt tjockare innetäcke på passade jag på att först frisera hans man som börjat bli lite lång och fortsatte sedan på Jolita som jag stört mig på hela veckan då hon sett så eländig ut i sin långa ojämna man :/ Nu är de snygga iaf!!

Avslutar inlägget med lite gamla bilder jag hittade på den här datorn..


Jag och Arrobell vid prisutdelingen i Young Rider Kraft Cup finalen på Djursholms Elit tävling 2007
Har tyvärr bara dåliga prisutdelningsbilder ifrån den här tävlingen..


Fia och Simsalabim vid en hemmatävling, kan tyvärr inte svara på när det var..


Oj där ser man vår gammla traktor hmm då måste det vara en del år sedan..


Jag och bellmannen vid invigningen av den nyare delen av ridhuset! Hmm 2005/2006??


Amphitrite och Leukothea, Leo är dotter till vår tidigare ridskolehäst Kalypso och mamma till vår snart tre åriga Hera..

Fick syn på bilder jag tänkt på men glömt eller suttit vid fel dator då jag funderat över dem!!
Fick ju för länge sedan en kommentar om att jag skulle lägga upp bilder på Zephyros mamma Coccaburra!! Här kommer dessa!!

Bättre sent än aldrig..

"C-B" i vinterskrud..

Coccan tillsammans med en långbent Herkules på ridbanan, tror han måste varit helbror till Zephyros?


Det var allt för idag!

Kram Madde



Kommentarer
Postat av: louise

ååååååååååååååå coca burra första hästen jag någonsin red på!!! saknar henne så!! <3<3<

2011-12-11 @ 10:29:53
Postat av: Carina Lindström

Hej! Inga bilder på Dionysos som föl någonstans? =)

2011-12-13 @ 12:55:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0