Kallt var det HÄR!

Publicerat: 2011-12-06 Kl: 21:20:06 | I kategori: Allmänt

Fy vad ont jag har i mina fingrar/ händer.. Det kom efter förmiddagens ridpass på Rangun, är ganska säker på att det är kylan som förstör dem :/ Är lite bättre nu - tog en låång och extremt varm dusch så fort jag kom hem och ätit middag, ja idag sover jag i Eskilstuna som vanligt. Imorgon blir det Ekelund igen då vi har lektionerna på kvällen också..
Jag kan tänka mig att det är såhär och säkert ännu mycket värre för de som har tex reumatism i händerna osv.. Plågsamt är det iaf..

Jag har nu lagt in lite bilder ifrån min mobil som jag tagit den senaste tiden :) Så de kommer HÄR!


Fina Thaleia har idag fått gå ute i en liten hage för första gången på många veckor, mycket nöjd och glad häst - vacker också såklart! Fia har gett henne ett täcke också så nu är hon nästan häst på "riktigt" haha..

Såhär fin är nu hennes opererade hov! (Den vita) syns ju faktiskt inte ens på denna bilden.. Morfar och Fia var ju med henne på Strömsholm igår och det var väl kan jag tycka lite i onödan eftersom de endast tittade på henne och ansåg att det såg kanon ut :/ Lång väg för det utlåtandet - känns som att jag kunde fotat och maliat dem istället kanske.. men men då vet vi det och hon ska på återbesök om sex veckor.


Limit och Mille blev överlyckliga då jag tog bort badkaret som stod på den nu snöfria plätten och det stack uppa massa fina gröna grässtrån! kan säga att det var en uppgrävd "lerfläck" när de gått in några timmar senare.. hehe


Mina gammla favvobyxor har nu gett upp helt!! :..( Dessa Equilinebrallor har jag haft i säkert fem år och de har hållit ända tills nu..


Äntligen! Denna fina hattbox fick jag av mor och far i födelsedagspresent :)

Åter till dagen och kvällens hoppass på fina Elton! Denna banan hoppade vi:

Gick super med min lille prins och Erik tyckte han hoppade men mycket bra teknik när han fick hoppa upp sig ordentligt över några hinder som var lite högre 90-100cm.. Känner mig riktigt modig på honom :)

Red även en småvild Rocco som titt som tätt for iväg i nån svårbeskrivlig rörelse som om han fått eld i baken, lurifax! Man måste verkligen ha stenkoll HELA tiden - ingen rast ingen ro.. han blir iaf bara finare och finare :)

Red även Lady innan hoppningen och hon var finare än någonsin - KUL :D

Kram Madde
Kommentarer
Postat av: Ann

Ja det var verkligen en lang resa for att konstatera att allt var ok. De vet hur man drar in pengar. Men skont att hon antligen far komma ut. Har ar det varmt o skont Jocke ser ut som en krafta

2011-12-07 @ 12:45:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0