Trött..

Publicerat: 2010-09-08 Kl: 14:52:06 | I kategori: Allmänt

Hejsan..

Jo jag satte mig vid datorn för att kolla på hur ridskolans nya hemsida såsmåningom kommer att se ut. Syster skötte tidigare hemsidan men eftersom hon nu tar över företagets ekonomi så får jag ta över hemsidan, och jag insåg snabbt att jag inte ville jobba med den befintliga då det verkar mycket krångligt. Så jag ska nu beställa ett nytt "paket" för hemsida ifrån Visma så ska vi nog få ordning på den dåliga uppdateringen av hemsidan :)

Började med att ta Rangun på utebanan i morse eftersom Fia och Jenny hoppade där med Mille och Prinsen, jag hade inga planer på att hoppa utan hade först tänkt rida ut men eftersom han tappat all plast på ena framhoven så är jag livrädd att han ska trampa av sig om jag rider ut i skogen och det är lerigt. Så ja red runt en ganska lång stund och han verkade inte bry sig något spec om hiderna så till slut styrde jag på ett litet "sockerbits" hinder och han hoppade utan att blinka! Duktiga Rangun.. Jag har inte hoppat honom sedan i december, provade någon gång efter nyår men han var helsnurrig och vettskrämd så sen la jag ner det där med bommar..
Dessvärre så anser jag ju att det är väldigt viktigt för alla hästar att ha ett omväxlande ar´bete både för framåtbjudningen och att sätta muskler på de rätta ställena. Så det känns jättekul om det ny faktiskt fungerar att ta lite skutt med Rangun, då kommer jag att försöka lägga in minst ett "hopp"pass i veckan, tror det kan vara väldigt bra för att sätta mer muskler i bakpartiet.
Så jag hoppade sen ganska många språng och sen även på en låg kombination med ett galoppsprång :)

Nu ska jag starx ut till stallet igen, lektion för min barngrupp mellan 17-18 och sen iväg till Strängnäs och lektion för Tilda
Rangun i full vinterkläsel! Brr snart dags att släpa fram alla täcken :S

Kram
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0