Gås

Publicerat: 2010-09-24 Kl: 19:58:45 | I kategori: Allmänt

Ja det är vad jag väntar på att få till kvällsmat :P Mamma och pappa lagar..

Idag har det verkligen varit kalasfint höstväder!! Helt underbart :) Syrran har hoppat Mille och tror det gick bra hon sa det iaf.. Mamma hjälpte mig och Fia med ridningen på Rangun & Arrobell då Gunilla fick förhinder och inte kunde komma. Rangun kändes mjuk och fin och framförallt väldigt bra i formen.. Vi red fram på utebanan i det fina vädret plus att det är SÅ skönt att rida ute utan att det står hinder och annat skräp på banan..

Leo gjorde jag extra fin med knoppar och vita lindor för ett dressyrpass på utebanan där Anders fick assistera med kamera för att fota och filma.. Nu ska vi lägga ut henne på annons. Känns lite konstigt, när hon föddes och de första åren sa jag att det var min nya stjärna sen har åren gått och hon var med om olyckan i ån och har hunnit bli mamma. Nu känns hon däremot finare än någonsin och inte trodde jag för mindre än ett halvår sedan att hon skulle gå som hon gör idag.. Nu går hon även förvänd galopp utan några som helst problem - men det är en vass häst och idag var hon riktigt laddad på utebanan då det blåste lite i träden..
Jag tycker däremot bara det är bra om de är lite på tårna och har lite mer egen motor!! Lite bus får man räkna med när man rider unghäst!

Imorrn ska jag lägga upp alla fina bilder jag tagit de senaste dagarna också!!

Nu middag :)

Kram
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0