Marina Mattsson ett namn att lägga på minnet!

Publicerat: 2010-05-20 Kl: 22:30:27 | I kategori: Allmänt

Har alltid beundrat denna tjejen då hon rider så himmla mjukt och fint och tagit så många ponnys till toppen, hon har nu gått över till stor häst då man inte får tävla ponny internationellt efter man fyllt 16..


Vinst i första starten för Marina

MOORSELE, BELGIEN: Det blev blågult i topp genom Marina Mattsson och Beckham när helgens dressyrmeeting för juniorer, unga ryttare och ponnyekipage inleddes på torsdagen.

Premiärklassen handlade om FEI lagtävlansprogram för juniorer, där Marina Mattsson red hem segern efter 70,360 procent med Beckham (val f -02 e Bernstein-Koncerz xx, uppf J Nihlgård).

- Det var väldigt överraskande eftersom vi inte har gjort programmet så många gånger. Jag har bara haft hästen, som jag köpte av min tränare Jan Brink, sedan i höstas och detta var dessutom vår första internationella start, berättar Marina.

Marina, som nyligen fyllde 16 år och har en härlig karriär på ponny, är en av dressyrens största unga talanger. Hon ingår sedan något år i knytkalaset och har med Beckham tagit steget till stor häst parallellt med ponnyn B Capriole som också är med i Belgien och gör sin första start på fredag.

Marian med Champagner W

Verdi

 

Casiopeija

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0