Solig söndag!

Publicerat: 2010-02-07 Kl: 14:44:44 | I kategori: Allmänt

Hejsvejs!

Har inte haft ork och tid att skriva de senaste dagarna..
I torsdags lyckades jag få punktering på motorvägen när ja skulle till Ekelund på morgonen :S INTE kul alls! Fick det precis innan Kjula så jag svänge av där och ställde mig uppe vid bron.. Kändes bra m tanke på väglaget :S så det var väl tur i oturen kan man säga.. Pappa kom o hjälpte mig tillslut så från det att jag gick hemifrån så tog det tre timmar :( Lite sjuk har jag varit också ända sen i onsdags.. ruskigt ont i halsen till och från mest på morgonen.
På torsdagskvällen hade jag omprov för tre tjejer som missade på första provet så nu är alla godkända :D Kul!

Fredagen rullade på ungefär som vanligt.. Mocka rida Rangun och Mille dressyr, Rangun var riktigt fin o piruettarbetet blir bara bättre och bättre :D Sen kom 10 skolbarn kl.11'30 som vanligt 9 killar och en tjej. Direkt efter så hade jag som vanligt privatlektion för Åsa denna gången på Athos.

Igår kom jag till stallet strax innan tolv o då skulle jag först rida Rangun men olycksfågeln hade trampat sig med brodden igen - på samma ställe han brukar inre ballen vänster fram. Plus att en söm krupit ur höger fram och han hade lyckats skurit sig en rispa på drygt 5cm och 0,5cm djupt på insidan av vänster fram ovanför kronranden. Så han fick bandage. Mille fick gå ut och pulsa i snön igen, det tyckte han var kul. Sen hade jag privatlektion för Ebba på gent halv två..

Idag har jag o Anders varit ute på Tuna Park för att köpa lite tillbehör till akvariumen o sen har vi gjort rent hos de små liven bytt lite vatten osv.. Nu ska vi snart till hans föräldrar för att vara hundvakt åt Lovis i ett par timmar..

Bye..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0