Hu va mörkt idag

Publicerat: 2009-11-07 Kl: 17:14:27 | I kategori: Allmänt

Idag har det varit mörkt och trist men ganska varmt ändå. Haft tre hopplektioner på fm. "Mina" tonårs tjejer rider helt super. Vad det är roligt att jobba då. Vi kom överens om att nästa år ska vi satsa på hoppfinalen för ridskoleryttare. Erika o Amanda som rider med på egna ponnyer har gjort ett jättejobb med dem. Inte samma hästar som förra året direkt....
Elin red Gent mkt bra då Ronjah fått skav (bra att byta också inför finalen) Ida red Lindsey super.( Madde det är visst en fin ponny lugn och sansad nu). Ange gjorde super runda med Kalypso också.
Nästa vecka är det teori och de två sista grupperna har tillsammans så då ska vi börja med att tjejerna rider några av hästarna en mini clinic alltså.
 Imorgon ska vi åka och titta på häst (ska upp och hälsa på Dag o Siv) så hon har lovat följa med. Gäller o passa på när man är ute och far. Sällan jag kommer ifrån gården.
Madde kollar efter hästar på nätet och ringer sedan mig och tipsar.
Bra att ha Jocke med också han brukar ju klaga om man kommer hem med någon med dåliga hovar tex. Rangun, eller ej går att sko typ Jolita o Rangun men nu går det ju strålande efter något års träning :D
Har lovat att ej köpa någon mer häst som är hopplös dessutom tar det ju massa tid då vi måste vara med också. Jolita gick åt två medhjälpare men nu kan ju Jocke sko henne själv utan fara för livet och det går dessutom riktigt bra.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0