Lördag kväll..

Publicerat: 2015-02-28 Kl: 22:46:29 | I kategori: Allmänt

Inte långt kvar förrän familjen är fulltalig ett litet tag i alla fall. Det har varit milt sagt hektiska dagar med mycket jobb och tävling mm.
Gårdagens tävling blev ju lyckad för egen del. Hade de senaste veckorna tvekat om jag skulle rida min "lilla" gula. Men efter torsdagens träning på Segersta så bestämde jag mig för att rida i alla fall.
Hon kändes mycket fin på fram ridningen men vi har ju ett problem nere vid läktaren som hon alltid är spänd. Det blir ju lätt att man som ryttare sedan förstärker detta då man vet om att hästen blir spänd.
Nu är ju LB programmet omgjort så man ska svänga vänster efter uppridningen rakt in i läskiga hörnet. Mycket riktigt så blev den fina avspända pållen spänd när vi skulle upp på kortsidan innan start och även i programmet men jag lyckades i alla fall lotsa runt henne och det blev en fin tredje plats!
Det blev knappt om tid efter prisutdelningen så jag hade ung 15 min framridning på Helios men han skötte sig bra och det blev en seger. KUL!
Idag har det varit ponny tävlingar på eftermiddagen men innan dess vanliga ridlektioner.
Ingen ridning för mig idag då det helt enkelt inte hanns med. Hoppas på att orka upp och rida imorgon fm.
En ny inackordering i stallet har det också blivit som kom i fredags under tävlingarna så det händer som vanligt ganska mycket här.
Våren är på ingång och så även vår semester...
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0