Ordning och reda

Publicerat: 2014-01-20 Kl: 22:39:01 | I kategori: Allmänt

Det börjar så smått bli lite mer ordning på grejjerna på Ekelund! Idag har jag gjort en räd i första delen av foderkammaren där en skitig gammal hylla stått. En av de garderbober jag slitit ut ur stora sadelkammaren har nu fått ta dess plats så att man kan ha ev saker där istället för på en hylla där det blir alldeles dammigt och skitigt.
 
Jag har även provat ut två sadlar mamma hade med sig ifrån Agneta förra veckan. Magic som inte har någon egen hoppsadel (har lånat Uranos hitills) fick hoppsadeln - som dessutom en riktig hoppstjärna haft och vunnit många stora klasser på. Ingen mindre än Marwin! Helena Lundbäck hade dessutom honom en tid innan han kom till oss för en dressyrsatsning innan han senare pensionerades.
Ska leta fram en ganska fin bild jag har på oss två i mitt välfyllda usb för alla bilder.
Dressyrsadeln kommer Athos att få ta, han har redan en mkt fin och bra sadel men denna är större i sätet vilket kan passa bättre till de ryttare som oftast rider honom. Hans sadel som är lite mindre kommer då att få gå med Ronjah skulle jag tro.
 
Förra veckan satte vi (jag, Anna J & Simone) dessutom fart med att städa och rensa alla förvaringsskåp :)
Så en bra bit på väg men ooooh så mycket kvar..
 
Gamal bild på hjärtat!
Rangun gick så bar idag och det har han gjort hela senaste veckan nu, superkul! Dock känns det ju lite trist att man ska åka på semester i två veckor men men.. Galoppiruetterna sitter numera riktigt bra och känns enkla, vi leker med piaff och passage vilket han tycker är grymt kul och mycket duktig på!
 
Kram Madde
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0