oj oj ibland behövs det så lite......

Publicerat: 2014-01-30 Kl: 23:35:08 | I kategori: Allmänt

 
Man kämpar med hästarna i ur och skur -snöstorm och det går upp och ned. Som att åka berg och dalbana. Idag var Rocco så fin, Thaleia blev också väldigt fin. Den damen har ju lite egna åsikter kan man lätt säga.
Men som man brukar säga om ston är att få man dem med sig så blir det riktigt bra.
Tänk vad allt känns kul när man får resultat åt rätt håll!
 
Alla hästar har hållt sig i sina hagar i dag i alla fall alltid något. Tur för hästarna för hade de sprängt staketet igen hade Jocke blivit tokig milt sagt.
 
Idag har jag jobbat med hästarna på förmiddagen men efter lunch blev datajobb och telefonsamtal ligger efter med kontorsjobbet kan man säga.
 
Kvällen avslutades med lektioner förstås men inga privatlektioner idag. Imorgon nya tag och då har jag däremot ett gäng privatelever på eftermiddagen.
Helgen blir ju tuff då Sofia ska bort på talangprojektet som tur är har andra Anna lovat att ta sista lektionen på lördag eftersom det är styrelsemöte direkt efter mina lektioner.
 
Nästa vecka är det i alla fall dags för träning för Mads tyvärr gick det inte byta dag så att Sofia kan följa med utan jag får åka själv så just nu funderar jag på om jag ska ta med mig Rocco också och utnyttja hela våran tid. Mads har lovat att rida igenom Rocco om jag tar med honom får se hur det går att lösa med logistiken. Då behöver jag ju ha med mig Anna också ser hur det går att lösa med övrigt stalljobb.
Madde kommer ju ha fullt upp när hon kommer hem. Landar nästa fredag eftermiddag - sedan ska hon med mig till Arlanda igen lördag morgon för att vara med på tränarkonventet hela helgen. Måndag o tisdag så ska Madde på tränarutbildningen på Strömsholm.......tufft schema att komma hem till! Men det ska hon väl orka utvilad och brun lär hon väl vara....
God natt!
 
Ann
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0