Nya ideer

Publicerat: 2014-01-23 Kl: 21:50:25 | I kategori: Allmänt

Sofia tyckte jag var knäpp i morse när jag kom med min nya affärside´: Föda upp och sälja akvariefiskar! Det är ju inte jättelätt att sälja hästar......
Vi har ju ärvt Anders o Maddes akvarie (mycket fint) tills vidare så vi har ju 2 st. Oj vad de ynglar av sig har hur många som helst (fiskar). Igår kväll när jag skulle släcka ner så såg jag ytterligare en massa nya yngel denna gång slamkrypare och det har jag aldrig fått tidigare dessutom en hel hög. Så just nu har jag tre olika sorter som fått tillökning!
 
Nu har då Madde äntligen fått en välbehövlig vila och semester. I vår familj måste vi åka iväg långt för att få vara ifred och kunna släppa hästarna ordentligt så man får rensa hjärnan och fylla på med ny energi.
Just nu sitter de på planet.
 
Jag började ju dagen med att vara super effektiv och detta tack vare Anna o Simone som fixar och hjälper mig med hästarna kl 10.00 hade jag hunnit med 3 hästar så det fick bli två till före lunch och en efter lunch. Med resultat att min nacke inte mår jättebra. Jobbigast för nacken är nog ändå att töm köra och det gjorde jag ju med två hästar - Rocco o Thaleia. Min Demeter var det ingen fara med som blödde igår syntes inget och hon var super! Inga protester och absolut inte fux idag åh vad glad det gör en när det är lite enkelt ibland. Fast det hade ju inte varit det om jag inte vore så envis.
Har verkligen bestämt mig att hon ska vara på mig och svara på hjälperna direkt.
 
Hera fick också ett pass idag och ännu bättre än igår.
Tänk man har hållt på med hästar i 37 och man blir aldrig fullärd. Har bytt nosgrimma och det är stor skillnad. En vanlig aschen har jag nu och har tidigare ridit med remont nosgrimma.
Om det nu beror på det men det lär väl visa sig annars.
 
Har även ridit Uranos (så fin) och Elton som blev mkt fin han ska ju snart börja skolas in i verksamheten igen efter sin konvalecens.
 
Ha en bra kväll nu är det kvällsfika på gång
Ann
Gammal bild på Madde o absolut finaste hästen när de vann på Strömsholmstävlingarna som jag hittade i denna datorn
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0